001 -Family

Hoe huppelt het Paardje het bord heen en weer….


Geplaatst op: 20 november 2007
Komende zaterdag 24 november vindt de 3e editie van het snelschaaktoernooi plaats. Inschrijven kan tot en met vrijdag. Deze unieke kans op het winnen van een prachtige beker laat je toch niet glippen?

Het jaarlijkse toernooi voor de jeugd kenmerkt zich door prettige en ontspannen sfeer. Niet alleen de clubschakers uit De Ronde Venen, Uithoorn en Loenen betreden het strijdtoneel, maar ook talloze school- en thuisschakers. Ken je de schaakregels? Speel je wel eens een partij in de schoolklas of thuis? Dan maak je zondermeer kans om in de prijzen te vallen.

Natuurlijk, schaken een serieuze denksport – maar er wordt ook heel wat afgelachen. En voor de slimmeriken deze tip: een goede opening is het halve werk. Berucht zijn de Gekkenmat en de Herdersmat. Laat je niet aftroeven door gediplomeerde clubschakers die geleerd kijken.Tijdens een partijtje oliebollenschaak kun je echt scoren met een geniepige opening. Elke speler heeft maar tien minuten bedenktijd voor de hele partij. De meeste partijen gaan verloren door het maken van fouten of zelfs blunders. Houd je zelf het koppie erbij, dan kan niemand je wat maken.

De inschrijftermijn is verlengd tot en met komende vrijdag. Surf naar www.svdenkenzet.nl en vanuit de openingspagina ‘Nieuws’ kun je direct doorklikken naar het inschrijfformulier voor het toernooi. Ook kun je zien welke kinderen al zo slim zijn geweest om zich in te schrijven. Je hebt niks te verliezen, alleen een hartstikke leuke middag te winnen.

Zaterdag 24 november start het toernooi om 12:30 in De Boei (Vinkeveen). Zorg dat je op tijd aanwezig bent, want bij het schaken telt elke minuut!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hoe huppelt het Paardje het bord heen en weer….

Komende zaterdag 24 november vindt de 3e editie van het snelschaaktoernooi plaats. Inschrijven kan tot en met vrijdag. Deze unieke kans op het winnen van een prachtige beker laat je toch niet glippen? Het jaarlijkse toernooi voor de jeugd kenmerkt zich door prettige en ontspannen sfeer. Niet alleen de clubschakers … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: