001 -Family

V.I.P. # 3 met Ryordon


Geplaatst op: 19 november 2007
Vrijdag 30 november zal in het jongerencentrum Allround aan de Rondweg in Mijdrecht het derde V.I.P feest plaatsvinden. De voorgaande feesten waren geslaagd en goed bezocht. Tijdens de derde editie van V.I.P. zal de Mijdrechtse rapper Ryordon een supershow weggeven voor zijn thuispubliek. Om je alvast te verdiepen in de vergaande woordenschat van Ryordon kun je hem bewonderen op zijn website: www.ryordon.nl

Op deze laatste vrijdag van november zullen er ook weer verschillende DJ’s de muziek verzorgen. Zo zullen Dj Bero, Dj M en Dj Robino voor lekkere muziek zorgen en het publiek begeleiden naar hoogtepunt van de avond; het optreden van Ryordon. Daarna zal de avond door het Dj duo JaMSquad uit Amstelveen tot een knallend einde gebracht worden. Al met al een avond vol Nederlands talent in JC Allround. De leeftijd van de bezoekers ligt tussen 14 en 18 jaar. Het feest begint om 22:00 uur en zal om 02:30 afgelopen zijn. De entree bedraagt 8 euro. Let op!! Identiteit is verplicht!

Er is een klein aantal voorverkoopkaartjes t.w.v. 8 Euro te koop. Deze zijn te verkrijgen in JC Allround op iedere zondagavond tussen 19:30 en 23:00 uur tijdens de wekelijkse filmavond. Aan de deur zijn uiteraard ook kaarten te koop!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

V.I.P. # 3 met Ryordon

Vrijdag 30 november zal in het jongerencentrum Allround aan de Rondweg in Mijdrecht het derde V.I.P feest plaatsvinden. De voorgaande feesten waren geslaagd en goed bezocht. Tijdens de derde editie van V.I.P. zal de Mijdrechtse rapper Ryordon een supershow weggeven voor zijn thuispubliek. Om je alvast te verdiepen in de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: