001 -Family

Argon-actie voor inloophuis een groot succes


Geplaatst op: 19 november 2007
’t Anker krijgt steuntje in de rug door spelers en staf

De in september door spelers van de Zondag 1-selectie, technische staf en begeleiders van Argon gestarte actie om Inloophuis ´ t Anker een steuntje in de rug te geven is een groot succes. Tot op heden hebben maar liefst 20 bedrijven een selectiespeler of iemand van de technische staf van Argon in hun bedrijf ´opgesteld´. Zij verrichtten diverse werkzaamheden, variërend van het verkopen van de bekende HEMA-worst, grond- en riool-werkzaamheden, PR-activiteiten, of het masseren van medewerkers tot en met het verkopen van keukens. De vergoeding voor hun werkzaamheden komt geheel ten goede aan Inloophuis 't Anker.

Inloophuis ´t Anker is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met kanker en hun naasten. In een beschutte omgeving krijgen gasten van 't Anker de gelegenheid om door middel van lotgenotencontact en diverse activiteiten weer even op adem te komen. Inloophuis ´t Anker is financieel volledig afhankelijk van sponsors, giften en donaties.

Chris Snijder, voorzitter van Stichting Topsport Argon en initiatiefnemer van de actie is bijzonder blij met het grote succes van de actie. De inzet en positieve houding van de spelers van de Zondag 1 selectie, technische staf en begeleiders met betrekking tot deze actie toont voor hem aan dat Argon meer is dan voetbal alléén…

Deelnemende bedrijven Tot nu toe hebben de volgende bedrijven deelgenomen aan de actie om het Inloophuis een steuntje in de rug te geven: Autobedrijf Vermeij, Bouwbedrijf Midreth, BvCM Tailor Made Credit Management, Den Ouden Binnen, Duo Sports, Eron Communicatie, Facta Non Verba, Fronik Infra, Gemeente De Ronde Venen, Gerrijn, Hema, Intermat, Invisible Organizing, Lübke Schoonmaak & Glasbewassing, Rabobank Veenstromen, Schadenet Kranenburg, Veenlanden College, Van Vuuren Schilderwerken, Van Zuijlen en Zn.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Argon-actie voor inloophuis een groot succes

’t Anker krijgt steuntje in de rug door spelers en staf De in september door spelers van de Zondag 1-selectie, technische staf en begeleiders van Argon gestarte actie om Inloophuis ´ t Anker een steuntje in de rug te geven is een groot succes. Tot op heden hebben maar liefst … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: