001 -Family

Sinterklaas komt ook in Wilnis aan


Geplaatst op: 19 november 2007
Pieten stelen de show in super coole auto’s Op zaterdag 17 november is Sinterklaas ook in Wilnis aangekomen, nou ja, eigenlijk leek het meer een pietenshow.

Om 16.15 uur kwam er een Hummer met de Hoofpiet aan, midden in het dorp. De hoofdpiet vertelde dat zijn pieten eigenlijk een beetje jaloers op Sinterklaas waren die vorig jaar met een Helikopter aankwam. Dus is de hoofdpiet had een verrassing voor de kinderen en voor zijn pieten:

Een echte Hummer, twee Porsches, een Jaguar, een Corvette, een Pontiac, een coole trike een MR2, een echte ford streetracecar, en al klap op de vuurpijl een witte stretch limo. De pieten waren door het dolle heen toen ze al die mooie auto’s zagen.

Natuurlijk was er voor Sinterklaas ook vervoer, Hoofdpiet had ergens een oud rood Dafje geregeld. Maar dat stak toch schril af bij de fantastische auto’s waarmee de pieten aankwamen.

In het dorp lag een rode loper en een heuse Catwalk. De pieten stapten uit de auto en gedroegen zich als filmsterren. Ze poseerden voor de fotografen en dansten al pepernoten strooiend, het podium op. Voor hele leuke foto’s kun je kijken op marlieswessels.nl!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sinterklaas komt ook in Wilnis aan

Pieten stelen de show in super coole auto’s Op zaterdag 17 november is Sinterklaas ook in Wilnis aangekomen, nou ja, eigenlijk leek het meer een pietenshow. Om 16.15 uur kwam er een Hummer met de Hoofpiet aan, midden in het dorp. De hoofdpiet vertelde dat zijn pieten eigenlijk een beetje … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: