001 - Bader

Startactiviteit Groep 6 on the move


Geplaatst op: 19 november 2007
Op woensdag 28 november a.s. wordt het startschot gegeven voor het derde jaar van het project ‘Groep 6 on the move’ in Uithoorn. In sporthal De Scheg is die ochtend voor meer dan 300leerlingen een sportief programma.

Groep 6 on the move is in Uithoorn een gezamenlijk project, uitgevoerd door de GGD Amstelland de Meerlanden en het Amstelveens Sportbedrijf, ter preventie van overgewicht bij kinderen uit groep 6 van het basisonderwijs. De nadruk bij dit project ligt op bewustwording van het leuke van bewegen en het lekkere van gezond eten bij kinderen en hun ouders. De deelnemende scholen in Uithoorn zijn: De Dolfijn, De Kajuit, De Kwikstaart, De Regenboog, De Tweemaster, Toermalijn, ’t Startnest.

Vanaf 09.00 uur verzamelen alle kinderen zich in de sporthal, waarna zij in actie komen - de activiteit blijft voor hen nog even een verrassing - en uiteindelijk werken zij met z’n allen naar een gezamenlijk Uithoorns Record. Wethouder mevr. M. Oudshoorn is aanwezig om het project voor dit jaar officieel te starten. Bovendien maakt zij de winnaar van de aan de startactiviteit gekoppelde prijsvraag bekend. Het programma wordt om 11.15 uur afgesloten, waarna alle kinderen een drankje krijgen, gesponsord door Albert Heijn.

Ouders en belangstellenden zijn van harte welkom om de leerlingen vanaf de tribune aan te moedigen.

Voor meer informatie met betrekking tot deze activiteit of dit project kunt u contact opnemen met Karin Dieleman, GGD Amstelland de Meerlanden (023 7891731 of k.dieleman@ggd-am.nl of met Bea Pleiter, Amstelveens Sportbedrijf (06 41815434 of beajsp@hotmail.com).

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Startactiviteit Groep 6 on the move

Op woensdag 28 november a.s. wordt het startschot gegeven voor het derde jaar van het project ‘Groep 6 on the move’ in Uithoorn. In sporthal De Scheg is die ochtend voor meer dan 300leerlingen een sportief programma. Groep 6 on the move is in Uithoorn een gezamenlijk project, uitgevoerd door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: