001 - Bader

Automobilist in botsing met bromfiets


Geplaatst op: 19 november 2007
MIJDRECHT – Op de Industrieweg is vrijdag een automobilist in botsing gekomen met een bromfiets waarop twee meisjes zaten. Omstreeks 17.40 uur kreeg de politie een melding van het ongeval. Een 18-jarige automobilist uit Mijdrecht kwam uit een uitrit en wilde de Industrieweg oprijden. Hij zag de meisjes over het hoofd en kon een aanrijding niet meer voorkomen. Beide meisjes, 16 en 18 jaar oud en afkomstig uit Mijdrecht, vielen en hadden pijn. Ambulancepersoneel heeft ze onderzocht, maar ze hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Op de kruising Prinses Margrietlaan – Zuster den Hertoglaan is diezelfde dag om 18.00 uur een 16-jarige bromfietsbestuurster uit Wilnis ten val gekomen, toen ze afremde voor een naderende auto. Het meisje is met beenletsel voor onderzoek per ambulance naar het Hofpoortziekenhuis vervoerd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.politie.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Automobilist in botsing met bromfiets

MIJDRECHT – Op de Industrieweg is vrijdag een automobilist in botsing gekomen met een bromfiets waarop twee meisjes zaten. Omstreeks 17.40 uur kreeg de politie een melding van het ongeval. Een 18-jarige automobilist uit Mijdrecht kwam uit een uitrit en wilde de Industrieweg oprijden. Hij zag de meisjes over het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: