001 -Family

Beroving van een scooterrijder


Geplaatst op: 19 november 2007
VINKEVEEN - In de nacht van zaterdag op zondag 18 november vond op de Provinciale weg N201 een beroving van een scooterrijder plaats.

Omstreeks 03.30 uur reden twee jongens op een scooter over het fietspad langs de N201 toen een blauwe auto, type Renault Megane Coupé, de weg blokkeerde. Vervolgens kwamen twee mannen op de jongens afgelopen. Zij werden door de onbekende mannen geschopt en bedreigd en gedwongen de scooter af te staan. Een van de mannen stapte op de scooter, de ander stapte in de auto waar een derde man zat te wachten. Allen reden weg in de richting van Mijdrecht. De politie onderzoekt de zaak en verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met het politiedistrict Rijn & Venen via telefoonnummer 0900 - 8844.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Beroving van een scooterrijder

VINKEVEEN - In de nacht van zaterdag op zondag 18 november vond op de Provinciale weg N201 een beroving van een scooterrijder plaats. Omstreeks 03.30 uur reden twee jongens op een scooter over het fietspad langs de N201 toen een blauwe auto, type Renault Megane Coupé, de weg blokkeerde. Vervolgens … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: