De Baat (3e)

Jongeren zetten zich in voor leeftijdgenoten op de filipijen


Geplaatst op: 19 november 2007
Enkele jongeren van de Emmausparochie namen het afgelopen jaar deel aan een project op het eiland Cebu op de Filippijnen. Zij gingen daar heen om met een groep leeftijdgenoten een school op te knappen en te helpen bij het bouwen van woningen voor de arme bevolking en vooral de kinderen ter plaatse te helpen.

In de viering van afgelopen zondag kwamen zij door middel van een korte filmrapportage aan de parochie vertellen wat zij daar hadden meegemaakt. Hun verslag en ervaringen van de reis waren ook goed te begrijpen voor de vele kinderen die thuis met hun ouders pakketten (schoenendozen) hadden versierd en vol gedaan met nuttige schoolspullen of speelgoed.

De liederen van het kinderkoor Opmaat waren helemaal aangepast aan de actie en dat liet nog eens zien dat er ook voor kinderen een eigen plaats is in de kerk. Het koor hoopt daarom dat deze goed verzorgde viering veel kinderen uitdaagt mee te komen zingen..

Op de foto de jongeren die uitleg geven over hun reis naar Cebu, terwijl ook een deel zichtbaar is van de vele schoenendozen die zijn ingeleverd en die via de jongeren naar Cebu zullen worden gestuurd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jongeren zetten zich in voor leeftijdgenoten op de filipijen

Enkele jongeren van de Emmausparochie namen het afgelopen jaar deel aan een project op het eiland Cebu op de Filippijnen. Zij gingen daar heen om met een groep leeftijdgenoten een school op te knappen en te helpen bij het bouwen van woningen voor de arme bevolking en vooral de kinderen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: