Atlantis 2 hard onderuit

Geplaatst op: 19 november 2007

Atlantis 2, dat dit seizoen wordt gesponsord door Pimentel Fasteners BV, begon de wedstrijd in een alternatieve opstelling. Serge Kraaikamp verving Jelmer Steen die in het eerste team moest meespelen. De opstelling was als volgt. In de aanval startten Auke van der Zijde, Serge Kraaikamp, Mirjam Gortemulder en Inge van Moort. In de verdediging startten Arjen Markus, Peter van der Wel, Kim Stolk en Sandra Pronk.

Aanvankelijk konden de Mijdrechtenaren goed meekomen met de ploeg uit Maarssen. Tot 3-3 ging de score gelijk op. Daarna liep OVVO weg naar een ruststand van 8-3. OVVO hield het spel ruim en verzorgde de steunende posities goed, waardoor zij vele kansen konden creëren. Toch voelde Atlantis zich niet kansloos tegen deze ploeg. Als het gat langzaam aan gedicht zou kunnen worden, beloofde het nog een spannende pot te worden. Vol goede moed begon Atlantis aan de 2e helft. Maar waar de scores aan Atlantiszijde hadden moeten vallen, viel de bal aan de andere kant door het mandje. Het gat werd simpelweg te groot om nog kans te maken op een overwinning. OVVO zat in een overwinningsroes en voelde zich oppermachtig. Voor Atlantis was er geen houden meer aan. Dieptedoorloopballen werden goed afgerond en ook schoten vanaf de middellijn vielen erin. Uiteindelijk eindigde de teller op 22-7 in het voordeel van OVVO. Een terechte overwinning voor de ploeg uit Maarssen. Toch kan het door Pimentel Fasteners gesponsorde team trots zijn op zichzelf. Ondanks de gewijzigde opstelling en steeds verder oplopende achterstand bleef de ploeg knokken en geven wat er op dat moment nog in zat. Het bleek een onbegonnen strijd. OVVO was in de afronding simpelweg de betere ploeg. Aankomende zaterdag 24 november speelt Atlantis 2 om 15.30 uur thuis tegen Triaz 4.

Afgelopen zaterdag speelde het 2e team van Atlantis tegen OVVO 3 uit Maarssen. Beide ploegen gingen voortvarend van start. Echter na 15 minuten sloeg de ploeg uit Maarssen een onoverbrugbaar gat. Na een ruststand van 8-3 ging Atlantis uiteindelijk kansloos met 22-7 onderuit. Atlantis 2, dat dit seizoen wordt gesponsord … Lees meer »