001 - Bader

En het carnavalsseizoen is geopend!


Geplaatst op: 16 november 2007
Voor carnavalsvereniging de Huts Geklutste Kliek is het nieuwe seizoen al weer begonnen! Op vrijdagavond 9 november werd in het Kliekegat, doorgaans beter bekend als clubgebouw Immitsj van jongerenvereniging AJOC, in stijl afscheid genomen van Prins Doppie I. Zijn prinses Sneeuwitje was niet in het land en zal op een andere data afgevoerd gaan worden. Eenmaal ontdaan van zijn ambtsbewijzen als steek, cape en scepter nam onze dappere terugtredende prins plaats naast Sinterklaas. Sint en Piet hadden een aantal opdrachten voor hem bedacht zoals over barkrukken heen springen en over de bar heen lopen, toen hij dit allemaal had gedaan mocht hij plaatsnemen naast Sinterklaas, waar Sinterklaas een prachtig gedicht ten gehore bracht. Een aantal raadsleden en de showgirls waren toen aan de beurt om hem in zijn boxershort vast te binden op een stoel en net zoals zwarte piet helemaal zwart te maken.

En toen moest er ook nog een nieuwe prins opgevoerd worden. De vraag was nu echter wie de nieuwe prins zou worden. De discotheek draaide er lustig op los, en ook dweilorkest De Deurdouwers gaf acte de présence. In de loop van deze gezellige avond, waarbij ook onze vrienden van de Hoefstampers natuurlijk niet konden ontbreken, werd om elf over elf (alaaf, alaaf, alaaf) dan toch de nieuwe prins ten tonele gevoerd. Een warm welkom voor Prins Hummus I.

Prins Hummus I moest samen met een aantal andere raadsleden meedoen met de Smaakpolitie. Met z’n alle op een stoel en geblinddoekt was het 1 groot raadsel wat ze in hun mond zouden krijgen. Nadat dit allemaal achter de rug was werd het tijd om ook zijn prinses te verwelkomen. Prinses Katinka zal dit jaar samen met Prins Hummus I de carnavalsscepter zwaaien.

Met een nieuwe prins, een nieuw lid in de Raad van Elf en een nieuwe aanwinst voor onze showgirls is de Huts Geklutste Kliek als carnavalsvereniging op volle sterkte, volop actief en staat als jonge club zeker garant voor gezelligheid. Daar kunnen onze gasten van het afgelopen weekeinde over meepraten!

In februari barst het feest pas echt los, dus houd de kranten in de gaten: zorg dat je er dan zeker bij bent!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

En het carnavalsseizoen is geopend!

Voor carnavalsvereniging de Huts Geklutste Kliek is het nieuwe seizoen al weer begonnen! Op vrijdagavond 9 november werd in het Kliekegat, doorgaans beter bekend als clubgebouw Immitsj van jongerenvereniging AJOC, in stijl afscheid genomen van Prins Doppie I. Zijn prinses Sneeuwitje was niet in het land en zal op een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: