001 -Family

Startsein revitalisering Mijdrechtse bedrijventerrein


Geplaatst op: 16 november 2007
De opknapbeurt van de Groot Mijdrechtstraat is afgerond. Woensdag 7 november plaatste wethouder Bram Rosendaal (Economische Zaken) symbolisch de laatste betonnen paal. De afgelopen maanden zijn de ongelijke bermen in de straat aangepakt, zijn op- en uitritten gestandaardiseerd en is het gevarieerde aanbod aan palen langs de weg vervangen door een standaardpaal. Ook is de Groot Mijdrechtstraat voorzien van een fietssuggestiestrook aan beide zijden.

De opknapbeurt van de Groot Mijdrechtstraat is tevens het startsein van de revitalisering van het gehele Mijdrechtse bedrijventerrein. De komende vijf jaar wordt een groot aantal maatregelen genomen om het bedrijventerrein een kwaliteitsimpuls te geven. Die revitalisering is nodig om te voorkomen dat investeringen in het bedrijventerrein achterblijven en er te veel leegstand ontstaat. De Groot Mijdrechtstraat laat zien hoe het gehele bedrijventerrein in Mijdrecht er over een aantal jaren uit zal zien.

Wethouder Rosendaal zei na afloop zeer tevreden te zijn met het resultaat. Hij deed een oproep aan de ondernemers de straat ook mooi te houden en hun medewerkers er onder andere op te wijzen niet door de berm te rijden of er in te parkeren. Ook onze voorzitter Ruud van Dijk was content omdat nu eindelijk een start is gemaakt met de revitalisering die hard nodig is en bijdraagt aan het economisch gezond houden van het bedrijventerrein.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Startsein revitalisering Mijdrechtse bedrijventerrein

De opknapbeurt van de Groot Mijdrechtstraat is afgerond. Woensdag 7 november plaatste wethouder Bram Rosendaal (Economische Zaken) symbolisch de laatste betonnen paal. De afgelopen maanden zijn de ongelijke bermen in de straat aangepakt, zijn op- en uitritten gestandaardiseerd en is het gevarieerde aanbod aan palen langs de weg vervangen door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: