001 -Family

Begeleiding nieuwbouw zwembad door Drijver & Partners/BBN


Geplaatst op: 15 november 2007
Het college heeft besloten opdracht te geven aan adviesbureau Drijver & Partners/BBN voor de begeleiding van de ontwerp- en realisatiefase van het nieuw te bouwen zwembad.

In maart 2006 is er door de gemeente aan 7 bureaus gevraagd een offerte uit te brengen voor de be-geleiding aanbesteding ontwikkeling en exploitatie van het nieuwe zwembad en het vervolgtraject Op basis van de uitgebrachte offertes werd de opdracht verstrekt aan Drijver en Partners/BBN.

De voorgaande fase, de trajecten rondom de begeleiding aanbesteding ontwikkeling en exploitatie van het nieuwe zwembad, zijn afgerond. De laatste fase die nu in gaat is de ontwerp- en realisatiefase. Uiteindelijk zal het proces leiden tot bestekken en tekeningen die de basis vormen voor de realisatie.

De belangrijkste zorg van de gemeente betreft de kwaliteit van het plan in relatie tot het beschikbare budget en de beoogde planning. Deze kwaliteit is in de voorgaande fasen beschreven en kan steeds gedetailleerder worden vastgelegd. De taak van de gemeente is vooral gericht op de bewaking van de overeengekomen kwaliteit. De gemeente wordt ook voor deze periode tot aan de start bouw en de realisatie van het nieuwe zwembad begeleid door de externe deskundige. De extern deskundige on-dersteunt de gemeente bij het proces van het ontwerp en de realisatie van het zwembad. Het streven is om het zwembad eind 2009 op te leveren.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Begeleiding nieuwbouw zwembad door Drijver & Partners/BBN

Het college heeft besloten opdracht te geven aan adviesbureau Drijver & Partners/BBN voor de begeleiding van de ontwerp- en realisatiefase van het nieuw te bouwen zwembad. In maart 2006 is er door de gemeente aan 7 bureaus gevraagd een offerte uit te brengen voor de be-geleiding aanbesteding ontwikkeling en exploitatie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: