001 -Family

Workshop werven en binden van vrijwilligers


Geplaatst op: 15 november 2007
Het steunpunt vrijwilligerswerk organiseert op donderdagavond 24 januari een workshop werven en binden van vrijwilligers.

U heeft nieuwe vrijwilligers nodig, maar slaagt er niet of onvoldoende in om deze te vinden. Dan is deze workshop wellicht iets voor u. Deze workshop gaat in op (succesvolle) wervingsmethodes, het aanspreken van de juiste vrijwilliger en hoe u vrijwilligers aan uw organisatie kunt binden. Verder wordt ingegaan op methoden van intake en het aannemen van vrijwilligers. Extra aandacht zal worden besteed aan het werven van jongeren. Kortom een workshop met de do’s en de dont’s van het werven en binden van vrijwilligerswerk.

De workshop is vooral op de praktijk gericht met nuttige, begrijpelijke en praktische informatie. U krijgt een hand-out van het presentatiemateriaal en een werkboek mee

Aan deze workshop zijn geen kosten verbonden. De workshop begint om 19.30 uur (bij voldoende deelname). De locatie wordt te zijner tijd bekend gemaakt.

U kunt zich aanmelden door een mail aan w.terwel@st-leefbaarheid.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Workshop werven en binden van vrijwilligers

Het steunpunt vrijwilligerswerk organiseert op donderdagavond 24 januari een workshop werven en binden van vrijwilligers. U heeft nieuwe vrijwilligers nodig, maar slaagt er niet of onvoldoende in om deze te vinden. Dan is deze workshop wellicht iets voor u. Deze workshop gaat in op (succesvolle) wervingsmethodes, het aanspreken van de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: