001 -Family

Afsluiting kookcursus voor tieners.


Geplaatst op: 15 november 2007
Maandag 12 november j.l. is er in Jongerencentrum Allround door 10 leden van de Junior Kitchen Brigade gekookt voor 22 volwassen en 3 kinderen. Dit diner was het sluitstuk van een geweldige kookcursus voor tieners gegeven door de topkok David Hague.

Tijdens de cursus hebben de tieners kennis gemaakt met veel verschillende ingrediënten en manieren van het bereiden van eten. Tevens zijn ze op excursie gegaan naar een groothandel voor horeca producten waarbij de nadruk lag op alle verschillende ingrediënten die er te verkrijgen waren. Ook is er na een rondleiding op locatie gekookt bij een zuivelboerderij.

Al met al hebben de tieners tijdens de eerste 5 lessen genoeg kennis vergaard om de laatste les tot een succesvol diner voor hun ouders te maken. De ouders hebben een overheerlijk 3 gangenmenu voorgeschoteld gekregen, gemaakt door de kinderen. Het jongerenwerk van stichting leefbaarheid hoopt in de toekomst veel samen te mogen werken met de Vinkeveense kok David Hague.

Er zijn inmiddels alweer genoeg inschrijvingen binnen zodat hoogst waarschijnlijk nog 2 kookcursussen zullen worden gepland.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Afsluiting kookcursus voor tieners.

Maandag 12 november j.l. is er in Jongerencentrum Allround door 10 leden van de Junior Kitchen Brigade gekookt voor 22 volwassen en 3 kinderen. Dit diner was het sluitstuk van een geweldige kookcursus voor tieners gegeven door de topkok David Hague. Tijdens de cursus hebben de tieners kennis gemaakt met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: