0001 - Loods

Gemeente De Ronde Venen organiseert Week van de Dienstverlening


Geplaatst op: 14 november 2007
De gemeente De Ronde Venen organiseert van 26 tot en met 30 november de Week van de Dienstverlening. Tijdens de week wordt een reeks aan activiteiten georganiseerd waarbij de dienstverlening aan inwoners centraal staat. De week wordt afgesloten met een Open Dag waarbij inwoners tot 21.00 uur van de gemeentelijke diensten gebruik kunnen maken en in het gemeentehuis een kijkje achter de schermen kunnen nemen.

De afgelopen jaren heeft de gemeente De Ronde Venen veel gedaan om de dienstverlening aan haar inwoners te verbeteren. Zo zijn er bijvoorbeeld harde afspraken gemaakt om brieven op tijd te beant-woorden en is het aantal zaken waarvoor een vergunning nodig is verminderd of vereenvoudigd. De gemeente is trots op de resultaten en wil die graag met haar inwoners delen.

Tijdens de week wordt de dienstverlening aan de inwoners van de gemeente De Ronde Venen op festivalachtige wijze in het zonnetje gezet en wordt elke dag een bijzondere activiteit georganiseerd. Daarnaast is tijdens de Week van de Dienstverlening voor inwoners het recreatiezwemmen in zwem-bad Blijdrecht gratis en krijgen inwoners bij aanvraag van een paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of volledig ingediende aanvraag voor een lichte bouwvergunning een irischeque van vijf euro cadeau. Ook kunnen inwoners in de Week van de Dienstverlening elke dag (behalve dinsdag) lunchen met het college van Burgemeester en Wethouders. De week sluit af met een spetterende Open Dag van de gemeente. Tijdens de Open Dag zullen verschillende activiteiten plaatsvinden op het Raadhuisplein en in het gemeentehuis. Zo wordt er tijdens de Open Dag bladblaasvoetbal georganiseerd, staat er een klimmuur op het Raadhuisplein, kunnen inwoners op informele wijze praten met raadsleden en wordt er een speurtocht door het gemeentehuis gehouden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeente De Ronde Venen organiseert Week van de Dienstverlening

De gemeente De Ronde Venen organiseert van 26 tot en met 30 november de Week van de Dienstverlening. Tijdens de week wordt een reeks aan activiteiten georganiseerd waarbij de dienstverlening aan inwoners centraal staat. De week wordt afgesloten met een Open Dag waarbij inwoners tot 21.00 uur van de gemeentelijke … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: