001 -Family

4 uur karten voor het goede doel


Geplaatst op: 14 november 2007
Op zaterdag 10 november is voor de twaalfde keer ‘De 4-uurs Kartrace De Ronde Venen’ verreden. Evenals voorgaande jaren vond de kartrace plaats op de indoor kartbaan van Michael Bleekemolen te Mijdrecht. Het succesvolle evenement dat jaarlijks door de RoundTable 169 wordt georganiseerd heeft dit jaar een bedrag van Euro 15.000 opgeleverd voor een tweetal goede doelen, namelijk: Stichting De Opkikker en het door de Nationale Tafelronde ondersteunde project Rainbow Twinning South Africa. Ook dit jaar werd van het spektakel door Midpoint fm & tv via de radio live verslag gedaan.

Een zeventiental teams, bestaande uit zes tot acht rijders, heeft vier uur non stop gereden om zich kampioen 2007 te mogen noemen. Na een zeer spannende race werd uiteindelijk Schadenet Kranenburg gehuldigd als winnaar. Zij mochten naast een beker voor de eerste plaats de nieuwe wisseltrofee in ontvangst nemen. Op het podium werden zij terzijde gestaan door het team van Bouwbedrijf Midreth dat uiteindelijk tweede werd en het team van Vroegop Windig I dat op de derde plaats beslag wist te leggen.

Voor beide goede doelen kon een vertegenwoordiger na afloop van het evenement een cheque in ontvangst nemen van Euro 7.500. Het bedrag dat ten goede komt aan het Rainbow Twinning Project wordt daarnaast door Cordaid nog eens verhoogd tot Euro 13.000. Cordaid is een Nederlandse ontwikkelingsorganisatie die in 1999 tot stand is gekomen uit een fusie tussen Memisa, Mensen in Nood en Vastenaktie/Bilance.

Deelnemende bedrijven 2007: Alcar Benelux, BvCM, EDO, Profile tyrecenter Hogendoorn, Johnson Europlant, Schadenet Kranenburg, Bouwbedrijf Midreth, Rabobank Veenstromen, Rendez Vous, Aannemingsmij. H.M. van Scheppingen, Strix Lease, Veerhuis Installatie Techniek en Vroegop Windig.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

4 uur karten voor het goede doel

Op zaterdag 10 november is voor de twaalfde keer ‘De 4-uurs Kartrace De Ronde Venen’ verreden. Evenals voorgaande jaren vond de kartrace plaats op de indoor kartbaan van Michael Bleekemolen te Mijdrecht. Het succesvolle evenement dat jaarlijks door de RoundTable 169 wordt georganiseerd heeft dit jaar een bedrag van Euro … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: