001 -Family

Grote praktijkoefening bij SC Johnson Europlant B.V.


Geplaatst op: 24 november 2007
Zaterdag 24 november organiseren de gemeente De Ronde Venen, de Veiligheidsregio Utrecht (VRU), het bedrijf SC Johnson Europlant B.V., politie, brandweer en de geneeskundige dien-sten een gezamenlijke rampenoefening op het terrein van SC Johnson Europlant B.V. aan de Groot Mijdrechtstraat 81 in Mijdrecht. Deze grote praktijkoefening heeft als werknaam ‘De lucht ge-klaard’. De oefening heeft tot doel de samenwerking in praktijksituaties te verbeteren en de communicatie tussen de hulpdiensten te oefenen. De oefening vindt plaats tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

In het kader van de oefening vinden allerlei activiteiten plaats op en rond het terrein van SC Johnson Europlant BV. Er zijn diverse vertegenwoordigers van hulpdiensten aanwezig en er wordt veel materieel ingezet. Ook kunt u onverwachtse geluiden horen en rookontwikkeling waarnemen. U hoeft daar niet van te schrikken, het gebeurt in het kader van de oefening. Gedurende de oefening zijn de toegangswegen rond de locatie van de oefening vrij toegankelijk. De organisatoren proberen de overlast voor omwonenden en gebruikers van omliggende panden zo-veel mogelijk te beperken. Mocht u vragen hebben over de oefening dan kunt u contact opnemen met Robbert Wortel, afdeling Communicatie, gemeente De Ronde Venen, (0297) 29 17 96. Mocht u op de dag van oefening vragen hebben dan kunt u tussen 10.00 uur en 14.00 uur bellen naar het algemene nummer van de gemeente, (0297) 29 16 16.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Grote praktijkoefening bij SC Johnson Europlant B.V.

Zaterdag 24 november organiseren de gemeente De Ronde Venen, de Veiligheidsregio Utrecht (VRU), het bedrijf SC Johnson Europlant B.V., politie, brandweer en de geneeskundige dien-sten een gezamenlijke rampenoefening op het terrein van SC Johnson Europlant B.V. aan de Groot Mijdrechtstraat 81 in Mijdrecht. Deze grote praktijkoefening heeft als werknaam ‘De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: