001 -Family

358 jongeren op Woonmarkt voor Starters


Geplaatst op: 14 november 2007
Maandag 12 november organiseerde de Jongerenraad van Rabobank Veenstromen een Woonmarkt voor Starters. In totaal bezochten 358 jongeren tussen de 18 en 30 jaar de avond. Een enorm succes!

Informatieve markt
De woonmarkt bestond uit een informatieve markt waar alle deelnemende partijen zich presenteerden en een tweetal workshops. Workshops over aspecten die een starter tegenkomt bij het kopen of huren van een eerste huis en over het huidige woningaanbod in onze regio. Daarnaast konden starters bij adviseurs van de Rabobank laten berekenen hoeveel zij kunnen lenen voor het kopen van een huis.

Feestelijke sfeer
De DJ’s van Radio Polderland zorgden voor een feestelijke, maar ook huiselijke sfeer. Zij draaiden echte ‘woon’nummers. De avond werd afgesloten met het Rad van Fortuin. Hier was naast vele gesponsorde wooncadeaus, zelfs een echte wasmachine te winnen aangeboden door Koeleman Elektro.

Kortom, de hoge opkomst laat zien dat heel veel starters geïnteresseerd zijn in een huis in De Ronde Venen en Kockengen.

Aan de woonmarkt werkten mee: Rabobank Veenstromen, Kroes & Partners Notarissen, Vida Makelaars, Koop Lenstra, Gemeente De Ronde Venen, Westhoek Wonen, Woningbouwvereniging Kockengen en het NIBUD.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

358 jongeren op Woonmarkt voor Starters

Maandag 12 november organiseerde de Jongerenraad van Rabobank Veenstromen een Woonmarkt voor Starters. In totaal bezochten 358 jongeren tussen de 18 en 30 jaar de avond. Een enorm succes! Informatieve markt De woonmarkt bestond uit een informatieve markt waar alle deelnemende partijen zich presenteerden en een tweetal workshops. Workshops over … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: