001 -Family

Schoorsteenbrand Zonnekroon Mijdrecht


Geplaatst op: 13 november 2007
Mijdrecht – Dinsdagmorgen rond 10.45 werden de tankautospuit en de hoogwerker gealarmeerd voor een woningbrand aan de Zonnekroon. Voor de zekerheid werd er na 5 minuten opgeschaald naar de classificatie middelbrand, wat inhield dat de Officier van Dienst en Wilnis ook kwamen.

Vermoedelijk omdat de schoorsteen verstopt zat is er door twee blokjes hout brand ontstaan. De brandweer heeft enkele dakpannen en de schoorsteen van het dak gehaald en de brand geblust.

Omdat de bewoners bang waren voor eventuele lekkage heeft de brandweer nadat alles veilig was enkele dakpannen teruggelegd. Stichting Salvage draagt verder zorg voor de afwikkeling van de brandschade.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Thijs van Uden

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Schoorsteenbrand Zonnekroon Mijdrecht

Mijdrecht – Dinsdagmorgen rond 10.45 werden de tankautospuit en de hoogwerker gealarmeerd voor een woningbrand aan de Zonnekroon. Voor de zekerheid werd er na 5 minuten opgeschaald naar de classificatie middelbrand, wat inhield dat de Officier van Dienst en Wilnis ook kwamen. Vermoedelijk omdat de schoorsteen verstopt zat is er … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: