001 -Family

Op de foto met Teun de Nooijer bij Uithoornse Hockey Club Qui Vive


Geplaatst op: 13 november 2007
Op woensdag 7 november is tophockeyer Teun de Nooijer in het kader van ‘Teun’s Tour’ bij UHC Qui Vive op bezoek geweest. Zo’n 200 jeugdleden waren hierbij aanwezig. Zij gingen op de foto met Teun en hebben zijn handtekening op hun stick of shirt laten zetten. Ook was het mogelijk voor de kinderen om Teun’s befaamde hockeystick uit te proberen en gaf Teun hockeytips en trucs. Zowel voor de kinderen als voor de club en sponsor ABN AMRO was deze dag een groot succes. Met deze zeer succesvolle Tour van Teun heeft ABN AMRO een vliegende start gemaakt met de Hockeyrekening.

‘Teun’s tour’ is onderdeel van de campagne van ABN AMRO om haar Eurostyle-rekening te promoten. De Eurostyle-rekening is voor jongeren tot 18 jaar, waarmee zij zelf hun bankzaken kunnen regelen. Wie tot 31 december 2007 een Eurostyle-rekening opent, krijgt Teun de Nooijer’s hockeystick kado. Teun de Nooijer is sinds 1 januari 2007 ambassadeur van ABN AMRO.

Mark Galloway, vestigingsmanagers ABN AMRO Uithoorn: ‘Hockey is een sport die uitstekend past bij ABN AMRO. Veel van onze klanten zijn liefhebber van hockey. Daarnaast biedt onze samenwerking met UHC Qui Vive ons de mogelijkheid een breed publiek te informeren over onze producten en dienstverlening’.

Quote UHC Qui Vive: ‘Onze jeugd heeft erg genoten van het bezoek van Teun de Nooijer. We zijn dan ook heel blij dat ABN AMRO het mogelijk maakt dat deze kinderen oog in oog kunnen staan met hun hockeyheld’.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Op de foto met Teun de Nooijer bij Uithoornse Hockey Club Qui Vive

Op woensdag 7 november is tophockeyer Teun de Nooijer in het kader van ‘Teun’s Tour’ bij UHC Qui Vive op bezoek geweest. Zo’n 200 jeugdleden waren hierbij aanwezig. Zij gingen op de foto met Teun en hebben zijn handtekening op hun stick of shirt laten zetten. Ook was het mogelijk … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: