001 -Family

Kerstpakketten en/of Relatiegeschenken nodig?


Geplaatst op: 30 november 2007

Originele en kwalitatieve geschenken bij u in de buurt verkrijgbaar!

Bij JEROC 2000 Relatiegeschenken en Kerstpakketten op de Rendementsweg 4m te Mijdrecht draait de productie van de kerstpakketten momenteel op volle toeren. Er worden vele unieke pakketten in verschillende thema’s (Chocolade, Tapas, Wafels, etc.) en op kleur (zwart/wit, Barok etc.) op voorraad gezet.

De kerstpakketten van JEROC 2000 kenmerken zich door de goede kwaliteit van de foodproducten, de originele cadeauartikelen en de heerlijke wijnen. Ze zijn bovendien uniek aangezien het hele traject van inkoop tot levering door JEROC 2000 zelf wordt verzorgd. Tel daarbij op de feestelijke verpakkingen, ervaren inpakkers en de stipte levering en u begrijpt waarom u naar JEROC 2000 toe moet gaan.

Ook voor wijnkisten gevuld met kwalitatieve wijnen uit Frankrijk, Spanje, Zuid Afrika, Chili en Italië kunt u gerust naar JEROC 2000.

Om zelf uw pakket samen te stellen (in principe nog tot eind november mogelijk) in de sfeervolle showroom kunt u contact opnemen met Jeroen Weber (tel. 0297-256377) voor de mogelijkheden.

Openingstijden showroom: maandag tot en met vrijdag van 8.30-17.30 uur. Extra opening: zaterdag 8 en zaterdag 15 december van 10-15 uur om pakketten direct mee te nemen!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kerstpakketten en/of Relatiegeschenken nodig?

Originele en kwalitatieve geschenken bij u in de buurt verkrijgbaar!Bij JEROC 2000 Relatiegeschenken en Kerstpakketten op de Rendementsweg 4m te Mijdrecht draait de productie van de kerstpakketten momenteel op volle toeren. Er worden vele unieke pakketten in verschillende thema’s (Chocolade, Tapas, Wafels, etc.) en op kleur (zwart/wit, Barok etc.) … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: