001 - Bader

Breakdance voor tieners en jongeren


Geplaatst op: 12 november 2007
Terug uit de jaren 80 en geinspireerd door de hedendaagse hiphop: Breakdance is helemaal hot.

Op 15 november start in jongerencentrum Allround wederom de populaire breakdancecursus voor tieners en jongeren vanaf 10 jaar. In de cursus is plaats voor beginners en gevorderden. De breakdancetrainers helpen de beginner aardig op weg met de sixstep, de freeze en andere kunsten. Na een paar lessen hard oefenen kan al een aardige battle gevoerd worden. Maar ook de gevorderde breaker is goed op zijn plaats, want de trainers bieden een uitdagend aanbod.

De lessen zijn op donderdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur in jcAllround, aan de Rondweg 1a in Mijdrecht. De cursus bestaat uit 6 lessen en kost 30 euro. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Inschrijven kan door het doormailen of doorbellen van de volgende gegevens: naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum en beginner c.q. gevorderde naar Dyanne van Tessel (d.van.tessel@st-leefbaarheid.nl, 0297 230 287) of Hanno Zaal (0297 230 280).

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Breakdance voor tieners en jongeren

Terug uit de jaren 80 en geinspireerd door de hedendaagse hiphop: Breakdance is helemaal hot. Op 15 november start in jongerencentrum Allround wederom de populaire breakdancecursus voor tieners en jongeren vanaf 10 jaar. In de cursus is plaats voor beginners en gevorderden. De breakdancetrainers helpen de beginner aardig op weg … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: