001 -Family

Galerie 113 organiseert haar eerste expositie met werk van Riet Buschman en Frank de Leeuw


Geplaatst op: 12 november 2007
Na maanden van voorbereiding is het eindelijk zover. Galerie 113, die ruimte biedt aan kunstenaars die niet professioneel met beeldende kunst bezig zijn, organiseert haar eerste expositie met werk van Riet Buschman en Frank de Leeuw. Op zaterdag 24 november a.s. wordt de expositie geopend en jij wordt daarvoor van harte uitgenodigd. Aangezien deze vernissage, die van 16 tot 18 uur is gepland, niet zonder versnaperingen in vaste en vloeibare vorm zal plaatsvinden, stelt de galeriehoudster, Lia Schram, het op prijs als jij je voornemen om te komen (of niet) even laat weten. Mocht je verhinderd zijn de vernissage bij te wonen, maar ben je wel geïnteresseerd in de getoonde werken, dan kun je van donderdag tot en met zaterdag van 12 tot 17 uur terecht, of op elk ander moment als je even belt met 06 – 2393 6555.

Galerie 113 is ingericht op de benedenverdieping van een uit ca. 1830 daterend dijkhuis aan het Noordhollands kanaal. Langs de dijk is er volop parkeerruimte.

Je kunt de galerie bereiken door, komend vanuit Amsterdam (ring A 10) afslag S 116 te nemen en in de richting Volendam / Marken te rijden. Na 1300 meter, vanaf de ring A 10, gaat u bij de eerste stoplichten (vóór een Shell tankstation (rechts) en het gebouw van IDA (links) linksaf de Slochterweg op. (Als u vanuit Purmerend of Monnickendam over de N 247 richting Amsterdam rijdt, dan gaat u meteen ná het Shell-tankstation bij het stoplicht rechtsaf.) Na ongeveer 100 meter gaat u rechtsaf de Kanaaldijk op. Na circa 200 meter heeft u Galerie 113 (Kanaaldijk 113, 1454 AE Het Schouw) bereikt. Links naast het huis bevindt zich de trap die toegang biedt tot Galerie 113.

Komt u met de bus dan kunt u vanaf Amsterdam CS met de Arriva-buslijnen 100 (De Rijp), 107 (Purmerend), 110 en 118 (Edam) en 114 (Hoorn) Het Schouw bereiken. Uitstappen bij halte De Splitsing! Als u via het fietspad naar beneden loopt, gaat u linksaf onder het viaduct/de brug door, om na 100 meter de galerie te bereiken. Daar zullen wij je van harte verwelkomen.

Mocht je met de auto komen, vertrouw dan niet op je navigatiesysteem. Dat leidt je zondermeer naar Watergang dat een kilometer verderop, richting Purmerend, aan het Noordhollands kanaal ligt en ook onder hetzelfde postcodegebied valt.

Ik hoop je tijdens de vernissage te begroeten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Galerie 113 organiseert haar eerste expositie met werk van Riet Buschman en Frank de Leeuw

Na maanden van voorbereiding is het eindelijk zover. Galerie 113, die ruimte biedt aan kunstenaars die niet professioneel met beeldende kunst bezig zijn, organiseert haar eerste expositie met werk van Riet Buschman en Frank de Leeuw. Op zaterdag 24 november a.s. wordt de expositie geopend en jij wordt daarvoor van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: