001 - Bader

Lions wisselbeker naar bridgepaar De Jong en Homan


Geplaatst op: 12 november 2007
Mijdrecht, 11 november 2007 – Vrijdagavond 9 november jl. heeft in De Meijert de jaarlijkse bridge-drive van de Lionsclub Mijdrecht-Wilnis plaatsgevonden.

De jaarlijkse bridgedrive wordt al sinds 1984 georganiseerd om geld in te zamelen voor het goede doel. Voor het winnende paar is een wisselbeker en een superhoofdprijs beschikbaar, bestaande uit een weekend of midweekverblijf in een zespersoons-bungalow, beschikaar gesteld door Landal GreenParks. De familie Post stelde de grote zaal van De Meijert belangeloos ter beschikking.

Dit jaar konden 50 bridgende paren worden verwelkomd, die onder de bekwame leiding van Erika Noord 24 spellen top-integraal speelden.

Aan het eind van de avond kon het bridgepaar mevrouw Rina de Jong en de heer Piet Homan zich winnaar noemen met een score van 65,46%. Zij namen de wisselbeker én het bungalowweekend mee naar huis. De tweede prijs ging naar het bridgepaar de heren Maarten Roelvink en Anton Berkelaar met 63,70%. De derde plaats was voor de heren Evert Wevers en Bob van Liemt met 60,45%.

De opbrengst van de avond, een bedrag van 1000 euro, wordt ter beschikking gesteld aan de Stichting Thuis Sterven in Mijdrecht. Namens deze stichting bedankte mevrouw Jannie van Kooten iedereen voor deze donatie.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lions wisselbeker naar bridgepaar De Jong en Homan

Mijdrecht, 11 november 2007 – Vrijdagavond 9 november jl. heeft in De Meijert de jaarlijkse bridge-drive van de Lionsclub Mijdrecht-Wilnis plaatsgevonden. De jaarlijkse bridgedrive wordt al sinds 1984 georganiseerd om geld in te zamelen voor het goede doel. Voor het winnende paar is een wisselbeker en een superhoofdprijs beschikbaar, bestaande … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: