De Baat (3e)

Rabobank Veenstromen organiseert een Woonmarkt voor Starters


Geplaatst op: 9 november 2007
Maandag 12 november 2007 organiseert de Jongerenraad van Rabobank Veenstromen een Woonmarkt voor Starters. De feestelijke markt gaat om 19.30 uur van start in partycentrum De Meijert in Mijdrecht en is voor jongeren tussen de 18 en 30 jaar. De teller qua aanmeldingen staat op 350 starters. Een record!

Op de markt staan informatieve kraampjes van alle deelnemende partijen: Rabobank Veenstromen, Kroes & Partners Notarissen, Vida Makelaars, KoopLenstra, Gemeente De Ronde Venen, Westhoek Wonen, Woningbouwvereniging Kockengen, NIBUD en WoonAdviesCommissie (WAC). Ook worden er workshops gegeven over de aspecten die je tegenkomt bij het kopen of huren van een eerste huis en over het huidige woningaanbod in onze regio. Daarnaast is de mogelijkheid aanwezig om te laten berekenen hoeveel je kunt lenen voor het kopen van een huis. Aan het einde van de avond draait het Rad van Fortuin, waar naast vele andere prijzen zelfs een wasmachine te winnen valt.

De inschrijving is inmiddels gesloten!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rabobank Veenstromen organiseert een Woonmarkt voor Starters

Maandag 12 november 2007 organiseert de Jongerenraad van Rabobank Veenstromen een Woonmarkt voor Starters. De feestelijke markt gaat om 19.30 uur van start in partycentrum De Meijert in Mijdrecht en is voor jongeren tussen de 18 en 30 jaar. De teller qua aanmeldingen staat op 350 starters. Een record! Op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: