001 -Family

Twee Polen onder verdachte omstandigheden aangehouden.


Geplaatst op: 8 november 2007
MIJDRECHT – Op dinsdagavond 6 november werden twee Polen onder verdachte omstandigheden aangehouden.

Rond 22.40 uur meldde een getuige dat twee mannen zich verdacht op de Croonstadtlaan ophielden. Agenten gingen ter plaatse, maar bij het zien van de agenten ging het tweetal ervandoor. De agenten raakten aanvankelijk het zicht op de twee kwijt, maar bleven in de omgeving zoeken.

De eerste verdachte, een 22-jarige Pool, werd even later op de Zuster den Hertoglaan aangehouden. Kort daarna werd de tweede verdachte, een 27-jarige Pool, op de Croonstadtlaan aangehouden. Zijn jas bleek echter te zijn verdwenen. Bij verder onderzoek met een politiehond werd de jas in de omgeving teruggevonden. De verdachten zijn naar het politiebureau overgebracht. Zij zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.politie.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Twee Polen onder verdachte omstandigheden aangehouden.

MIJDRECHT – Op dinsdagavond 6 november werden twee Polen onder verdachte omstandigheden aangehouden. Rond 22.40 uur meldde een getuige dat twee mannen zich verdacht op de Croonstadtlaan ophielden. Agenten gingen ter plaatse, maar bij het zien van de agenten ging het tweetal ervandoor. De agenten raakten aanvankelijk het zicht op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: