001 - Bader

15 nov. gratis themaworkshop “Gebruik sportaccommodaties”


Geplaatst op: 8 november 2007

Sportservice Midden Nederland organiseert in november en december 2007 op verschillende locaties in de provincie Utrecht diverse themaworkshops op het gebied van verenigingsondersteuning. Op 15 november staat de workshop Gezamenlijk gebruik van sportaccommodaties op de kalender. Sportverenigingen uit de regio kunnen zich gratis aanmelden voor deze interactieve workshop in sporthal De Willisstee aan de P. Joostenlaan 24. Op deze interactieve avond brengt een docent kennis over het in samenspraak gebruiken van sportvelden, -hallen en zwembaden. “Een leerzame thema-avond voor verenigingen die hun beleid willen versterken”, aldus projectleider Erik Tolboom.

Gratis en vrijblijvend Sportservice Midden Nederland organiseert naast deze workshop nog 9 themabijeenkomsten op diverse locaties in de provincie Utrecht: Driebergen, Nieuwegein, Amersfoort, Zeist, De Bilt, Bunschoten en Breukelen. De themabijeenkomst start om 19.30 uur en eindigt rond 22.30 uur. Iedere sportvereniging binnen of buiten de gemeente De Ronde Venen is welkom. Enthousiaste bestuurders of commissieleden kunnen zich voor de workshop gratis aanmelden op www.sportinderondevenen.nl. Hierop staan de aanmeldvoorwaarden en meer informatie over het gehele programma van Sportservice on Tour in de provincie.

Maarten Punt Bij vragen over Sportservice on Tour kunt u contact opnemen met Maarten Punt, projectmedewerker verenigingsondersteuning van Sportservice Midden Nederland, 030-7513845 of mpunt@sportservicemiddennederland.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

15 nov. gratis themaworkshop “Gebruik sportaccommodaties”

Sportservice Midden Nederland organiseert in november en december 2007 op verschillende locaties in de provincie Utrecht diverse themaworkshops op het gebied van verenigingsondersteuning. Op 15 november staat de workshop Gezamenlijk gebruik van sportaccommodaties op de kalender. Sportverenigingen uit de regio kunnen zich gratis aanmelden voor deze interactieve workshop in sporthal … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: