001 - Bader

Bouwvakker zwaar gewond geraakt tijdens werkzaamheden


Geplaatst op: 7 november 2007

Aalsmeer - Woensdagmiddag omstreeks 14.10 uur werd de brandweer van Aalsmeer en Amstelveen gealarmeerd voor het afhijsen patiënt op de Aalsmeerderweg in Aalsmeer.

Op het bouwterrein achter de Aalsmeerderweg was een bouwvakker zwaar gewond geraakt tijdens zijn werkzaamheden. Het ambulance personeel had ook de assistentie gevraagd aan het Mobiel Medisch Team (traumateam). Ook zij waren ter plaatse gekomen en hebben het slachtoffer gestabiliseerd. Na het stabiliseren kon het slachtoffer naar beneden afhijsen worden.

Hoe dit ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. De man is met zwaar letsel met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s: Edwin van Willegen

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: brandweeraalsmeer.web-log.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bouwvakker zwaar gewond geraakt tijdens werkzaamheden

Aalsmeer - Woensdagmiddag omstreeks 14.10 uur werd de brandweer van Aalsmeer en Amstelveen gealarmeerd voor het afhijsen patiënt op de Aalsmeerderweg in Aalsmeer. Op het bouwterrein achter de Aalsmeerderweg was een bouwvakker zwaar gewond geraakt tijdens zijn werkzaamheden. Het ambulance personeel had ook de assistentie gevraagd aan het Mobiel Medisch … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: