001 - Bader

4 uur karten voor het goede doel


Geplaatst op: 7 november 2007
Op zaterdag 10 november wordt om 13.00 uur voor de twaalfde keer het startschot gegeven voor ‘De 4-uurs Kartrace De Ronde Venen’. Evenals voorgaande jaren vindt de kartrace plaats op de indoor kartbaan van Michael Bleekemolen te Mijdrecht.

Op het speciaal voor deze gelegenheid aangelegde circuit, strijden een achttiental teams, bestaande uit zes tot acht rijders, vier uur non stop om het grootste aantal rondes te rijden en zich kampioen 2007 te mogen noemen.

De organisator van dit spektakel, Tafelronde 169 De Ronde Venen, kiest ieder jaar een bestemming voor de opbrengst. Door deelname van vele enthousiaste bedrijven is de afgelopen elf jaar ongeveer Euro 100.000 bij elkaar gereden!!!

Diverse goede doelen waaronder: KiKa (kinderen kankervrij), Inloophuis ’t Anker, Johannes Hospitium DRV en vorig jaar De dierenambulance en Midpoint fm & tv, hebben de afgelopen jaren een bedrag mogen ontvangen. Opbrengst van de dag zal dit jaar ten goede komen aan een tweetal goede doelen die ook door de Nationale Tafelronde worden ondersteund, namelijk:

Het Rainbow Twinning Project:

Het betreft hier het ondersteunen van lokale Tafelaars van Tafel 7 in Spings Zuid Afrika. Deze Tafelaars hebben net als veel andere Tafelrondes in Zuid Afrika een eigen project. Tafel 7 wil tien huizen opknappen voor kinderen zonder ouders. Het opknappen van een huisje kost ongeveer Euro 10.000. Als Tafelronde De Ronde Venen willen wij graag een van deze huizen sponsoren. en

Stichting De Opkikker:

Stichting De Opkikker heeft als doel: Het verzorgen van een fijne dag (verwendag) voor gezinnen, waarvan een kind in de leeftijd van 0 tot en met 17 jaar, in verband met een aandoening, langdurig onder behandeling is in een met de stichting samenwerkende instelling, of die door de ernst of aard van deze aandoening, uitzicht heeft op een langdurige behandeling in deze instelling. Stichting De Opkikker is opgericht in 1995 door enkele initiatiefnemers, is geheel zelfstandig en bestaat bijna volledig uit vrijwilligers.

Ook dit jaar belooft het weer bijzonder spannend te worden. De toegang om dit spektakel bij te wonen is gratis en Midpoint fm & tv doet live verslag.

Voor nadere informatie over de Nederlandse Tafelronde en Het Rainbow Twinning Project en Stichting De Opkikker verwijzen wij u naar www.roundtable.nl en www.rt169.nl.

Wij heten u allen van harte welkom op zaterdag 10 november bij Bleekemolen in Mijdrecht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

4 uur karten voor het goede doel

Op zaterdag 10 november wordt om 13.00 uur voor de twaalfde keer het startschot gegeven voor ‘De 4-uurs Kartrace De Ronde Venen’. Evenals voorgaande jaren vindt de kartrace plaats op de indoor kartbaan van Michael Bleekemolen te Mijdrecht. Op het speciaal voor deze gelegenheid aangelegde circuit, strijden een achttiental teams, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: