001 -Family

Herinrichting Tuinderslaantje


Geplaatst op: 6 november 2007
Om een veilige en overzichtelijke verkeerssituatie te creëren, vinden er verschillende werkzaamheden plaats bij het Tuinderslaantje in Vinkeveen. Daarnaast vinden enkele onderhoudswerkzaamheden plaats. De herinrichting van het Tuinderslaantje start op maandag 12 november a.s. en duurt t/m maart 2008.

De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het ophogen van het Tuinderslaantje, het aanliggende parkeerterrein en het schoolplein. De parkeergelegenheden worden vergroot door uitbreiding van het parkeerterrein en de aanleg van een parkeerstrook langs het Tuinderslaantje. Ook wordt een stuk van het schoolplein ingericht als openbare speelplaats. Bovendien worden een groot deel van de bestaande kabels en leidingen (water, gas en elektra) vervangen en wordt de openbare verlichting aangepast.

Het is niet te voorkomen dat de werkzaamheden overlast zullen veroorzaken rondom het Tuinderslaantje. Naar verwachting ontstaat de meeste overlast tijdens de haal- en brengmomenten van en naar school. De aannemer zal uiteraard zo goed als mogelijk rekening houden en blijven houden met de bereikbaarheid van alle aanliggende gebouwen/woningen en de schoolgaande jeugd. Om de bereikbaarheid van de gebouwen te waarborgen, daar waar op dat moment de werkzaamheden plaatsvinden, zullen de nodige voorzieningen worden getroffen om deze in ieder geval lopend te kunnen bereiken. Bij deze voorzieningen valt te denken aan loopschotten en rijplaten. Bij De Boei en Het Veenbad is tijdens de werkzaamheden ook minder parkeergelegenheid

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Aannemersbedrijf A. van Ooijen & Zn. B.V uit Woerden.

Voor informatie kan contact worden opgenomen met de heer R. Kardol (toezichthouder), tel. (0297) 29 18 63 of met de heer M. Weergang, tel: (0297) 29 18 24.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Herinrichting Tuinderslaantje

Om een veilige en overzichtelijke verkeerssituatie te creëren, vinden er verschillende werkzaamheden plaats bij het Tuinderslaantje in Vinkeveen. Daarnaast vinden enkele onderhoudswerkzaamheden plaats. De herinrichting van het Tuinderslaantje start op maandag 12 november a.s. en duurt t/m maart 2008. De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het ophogen van het Tuinderslaantje, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: