001 -Family

Vrijdag 9 nov Youngone’s disco voor tieners van 10 t/m 14jaar


Geplaatst op: 5 november 2007
Op vrijdag 9 november aanstaande is het weer tijd voor de maandelijkse Youngone’s disco voor tieners van 10 tot en met 14jaar.

Om 19.30 uur gaan de deuren van jongerencentrum Allround (Rondweg 1a, Mijdrecht) open voor de jongste partygangers uit De Ronde Venen. Tot 23.30 uur kunnen zij genieten van de beste top 40- en feest muziek en schuifelen met hun liefste vriendje of vriendinnetje.

Bovendien zal deze disco in het thema halloween zijn! De zaal is ingericht als spookhuis en het dansen vindt plaats tussen de spinnen en vleermuizen. Ook krijgen alle bezoekers bij binnenkomst een lot voor de loterij, waarmee monsterlijke prijzen gewonnen kunnen worden en een consumptiebon voor een welkomstdrankje. Ook kunnen kinderen zich gratis laten schmincken tot monster, dracula of een andere griezel.

Uiteraard kan weer gerekend worden op het enthousiasme van een grote groep vrijwilligers die deze disco-avonden mogelijk maakt. Er wordt op toegezien dat de tieners niet roken of alcoholische dranken drinken. Ook worden de tieners die worden opgehaald nooit alleen naar buiten gestuurd. Zodoende wordt aan ouders gevraagd hun kind op de tegels voor de deur af te halen. Gelieve, ook bij regen, niet in de auto te blijven zitten.

Aan de deur (9 november vanaf 19.30 uur) worden kaarten verkocht. Kaarten kosten 3 euro voor tieners met een discopas en 5 euro voor diegenen die er geen kunnen tonen.

Meer (actuele) informatie over de Youngone’s disco of andere activiteiten van het tienerwerk van Stichting Leefbaarheid is te vinden op: www.st-leefbaarheid.nl of www.jcallround.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrijdag 9 nov Youngone’s disco voor tieners van 10 t/m 14jaar

Op vrijdag 9 november aanstaande is het weer tijd voor de maandelijkse Youngone’s disco voor tieners van 10 tot en met 14jaar. Om 19.30 uur gaan de deuren van jongerencentrum Allround (Rondweg 1a, Mijdrecht) open voor de jongste partygangers uit De Ronde Venen. Tot 23.30 uur kunnen zij genieten van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: