001 - Bader

Aanmeldingen Aparts Scholentoernooi overtreft voorgaande jaren


Geplaatst op: 5 november 2007
De afgelopen week heeft voor Atalante in het teken gestaan van de volleyballessen op de basisscholen. Topvolleyballer Rick Wiggers heeft maar liefst 22 groepen met 17 tot 34 kinderen volleyballes gegeven. De kinderen waren superenthousiast. Tijdens de les leerden ze door middel van een aantal simpele oefeningen de verschillende volleybaltechnieken.

Speciaal voor de jonge spelers heeft de volleybalbond een aantal jaren terug aangepaste spelregels gemaakt, waardoor het voor iedere groep aantrekkelijk is, ook voor de allerkleinsten van groep 3. Aan het eind van de les werd afgesloten met een klein wedstrijdje.

Deze week krijgen de zelfde groepen van de Jozefschool, De Pijlstaart en De Poldertrots hun tweede les. Volgende week zijn de 4 groepen van De Schakel aan de beurt.

Aansluitend volgt op 2 woensdagmiddagen 14 en 21 november ons mega jeugdevenement, het Aparts Scholentoernooi. Dan gaan de 4 scholen een sportieve en superfanatieke strijd aan. Op 14 november spelen groepen 3, 7 en 8 en op 21 november groepen 4, 5 en 6. Maar liefst 254 kinderen hebben zich aangemeld, alweer een nieuw record ten opzichte van voorgaande jaren! Zie verder op www.vv-atalante.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aanmeldingen Aparts Scholentoernooi overtreft voorgaande jaren

De afgelopen week heeft voor Atalante in het teken gestaan van de volleyballessen op de basisscholen. Topvolleyballer Rick Wiggers heeft maar liefst 22 groepen met 17 tot 34 kinderen volleyballes gegeven. De kinderen waren superenthousiast. Tijdens de les leerden ze door middel van een aantal simpele oefeningen de verschillende volleybaltechnieken. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: