De Baat (3e)

CSW Dames laten 2 punten liggen in Berkel


Geplaatst op: 5 november 2007
Berkel DA 1 - CSW DA 1 1 - 1 Zaterdag 3 november 2007

De roodblauwe formatie van CSW trainer Kors Pennin speelde een matige wedstrijd zaterdag tegen staartploeg Berkel. Enerzijds was dat de verdienste van de stugge volhardendheid van Berkel, anderzijds ontbrak het de Wilnisse ploeg aan scherpte en doelgerichtheid om het verschil op tijd in een ruime overwinning om te zetten. Beide ploegen scoorden in de slotfase 1 keer.

Meest opvallende figuur op het veld was scheidsrechter Wolf, die wel heel erg enthousiast z’n fluitje hanteerde. Bij vrijwel iedere situatie die zelfs maar leek op lichamelijk contact blies hij er lustig op los. Gelukkig hadden beide ploegen er evenveel last van, maar veel langer dan 20 seconden ononderbroken spel was er gemiddeld niet en dat was voor alle betrokkenen erg irritant.

CSW kwam niet goed uit de startblokken. Twee slordige foutjes achterin leverden kansjes op voor de thuisploeg (naast en in handen van Isabella Koenen). Pas na een kwartiertje kwam ook CSW beter in de wedstrijd. Linda Los kreeg bij een scrimmage het voetje niet op tijd tegen de bal en Sammy Wye schoot na een goed lopende aanval naast. Ook Berkel kon een kans na een vrije trap niet verzilveren. Halverwege de eerste helft nam CSW het commando van de wedstrijd over. Diana Koenen scoorde uit een corner de eerste CSW goal, maar de scheidsrechter besloot maar weer eens te fluiten, want bij een corner staan de speelsters wel erg dicht bij elkaar en alle vrije trappen in een strafschopgebied gingen consequent in de richting van het andere doel. CSW bleef hierna wel de betere ploeg met veel meer balbezit en ook wel kansjes, maar een tweede treffer kwam er voorlopig niet. Linda van Beek was met een schot, waarbij de lat een doelpunt in de weg stond nog het dichtst bij een treffer, maar Berkel haalde de rust met de brilstand.

Na de thee bleef het CSW overwicht, maar de stug verdedigende thuisploeg kon lang standhouden. Echt goed uitgespeelde kansen kwamen er nauwelijks al was centrumspits Nelleke Vrielink met twee schoten net voorlangs dicht bij de 1-0. Ook een bal van Linda van beek zeilde maar net over de kruising. Zou de spreekwoordelijke treffer dan toch juist aan de overkant vallen? Tien minuten voor het einde pikte Nelleke Vrielink een snel door Saskia Vis genomen vrije trap op, passeerde een tegenstander en stelde vervolgens Natasja Cornelissen in staat om van dichtbij voor de nu legale 1-0 te zorgen. Toch zou in de slotminuten Berkel nog worden beloond voor hun volhardendheid, zij het dat daarbij de onvoorspelbare scheidsrechter een handje toestak.

Ook bij het 268 ste fluitsignaal kon niemand voorspellen welke richting de arbiter zou op wijzen. Berkel bleek de gelukkige en vervolgens liet CSW keepster Isabella Koenen zich door de aansluitende vrije trap verrassen (1-1). CSW bewees zichzelf een slechte dienst tegen nummer 10 op de ranglijst, maar neemt zelf daarop nog steeds de derde positie in.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

CSW Dames laten 2 punten liggen in Berkel

Berkel DA 1 - CSW DA 1 1 - 1 Zaterdag 3 november 2007 De roodblauwe formatie van CSW trainer Kors Pennin speelde een matige wedstrijd zaterdag tegen staartploeg Berkel. Enerzijds was dat de verdienste van de stugge volhardendheid van Berkel, anderzijds ontbrak het de Wilnisse ploeg aan scherpte en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: