Topper eindigt onbeslist voor CSW

Geplaatst op: 5 november 2007
SCW - CSW (1 - 0) 2 - 2 zaterdag 3 november 2007

Afgelopen zaterdag stond het duel tegen SCW ( de ploeg van oud csw trainer Hans Verhoogt) in Rijsenhout op het programma. SCW stond tweede op de ranglijst en CSW derde met een punt achterstand. Na 90 minuten bleef dit verschil gehandhaafd en liep koploper Breukelen verder uit.

De wedstrijd was voor het publiek aantrekkelijk. Strijd, beleving, kaarten en 4 doelpunten waren de ingrediënten voor een leuke middag. CSW startte aanvankelijk goed en had het eerste kwartier de overhand, zonder dat daar open kansen door ontstonden. De eerste de beste keer dat SCW gevaarlijk was, werd direct omgezet in een doelpunt. Via de rechterkant kwam SCW opzetten en een snoeiharde voorzet leek aan alles en iedereen voorbij te gaan maar bij de tweede paal kon de bal toch worden binnengelopen.

Trainer Van den Ing zette zijn ploeg direct om en hiermee werd de angel uit de Rijsenhoutse formatie gehaald maar bracht dit niet de gewenste gelijkmaker op het bord. De eerste helft golfde het spel wat heen en weer en keeper Prins moest nog diverse malen zijn kwaliteiten tonen. CSW had geen geluk toen Cesar de Kuijer een bal niet snel onder controle kreeg en ook Jilles Klumper en Jay Wijngaarden hadden hun vizier niet geheel op scherp. Direct na rust had SCW hun vizier wel op scherp, want binnen 60 tellen na de hervatting lag nummer twee achter Dennis Prins. Een klutssituatie in de zestienmeter en de bal hobbelde achter de verbaasde doelman.

CSW was aangeslagen maar met een tomeloze inzet werd toch getracht de wedstrijd te doen kantelen. Het spel werd wat ruwer en er viel menig gele kaart aan de kant van SCW. Eerst een vrije schietkans voor Wijngaarden maar de bal werd van de doellijn gehaald. Even later dan toch de aansluitingstreffer. Een vrije trap op 18 meter van het doel werd door John Groenewegen in de bovenhoek gedraaid. CSW bleef de aanval zoeken en met name De Kuijer was deze middag een plaag voor de verdediging van SCW. Na zo’n 25 minuten in de tweede helft gleed De Kuijer door de laatste linie en kon slechts door een overtreding van de doelman worden afgestopt. De toegekende strafschop werd feilloos door John Groenewegen benut en zodoende stonden beide ploegen in evenwicht.

Even later volgde er een rode kaart voor een speler van SCW na een aanslag van achteren op Nick de Vink. Het werd wat rumoeriger in en om het veld en dit kwam het spel niet ten goede maar de spanning wel. CSW geloofde in een stunt en kreeg bijna loon naar werken toen een van richting veranderd schot van De Kuijer op de paal belandde en ook een spetter van dezelfde De Kuijer kwam op de vuisten terecht van de sluitpost.

Schietkansen voor Wim Schoenmaker, Ruud Lakerveld en Raymond Wens gingen er ook niet in en zodoende bleef SCW overeind. In de laatste minuut ging er nog een bal op de buitenkant paal bij Dennis Prins en kort daarna floot de scheidsrechter van dienst af. Een vermakelijke middag met een strijdend CSW dat nu de punten moet gaan binnenhalen om koploper Breukelen te blijven volgen. Volgende week een thuiswedstrijd tegen Sizo, aanvang 14.30uur.

SCW - CSW (1 - 0) 2 - 2 zaterdag 3 november 2007 Afgelopen zaterdag stond het duel tegen SCW ( de ploeg van oud csw trainer Hans Verhoogt) in Rijsenhout op het programma. SCW stond tweede op de ranglijst en CSW derde met een punt achterstand. Na 90 minuten … Lees meer »