001 -Family

De zwarte pieten hebben geklaagd


Geplaatst op: 5 november 2007
Lieve Kinderen van Wilnis: Wij ontvingen een bericht van de Hoofdpiet:

Vorig jaar kwam de Goedheiligman met de helikopter in Wilnis aan. Wat een geweldig spektakel was dat. Maar….. Sinterklaas staat altijd vooraan, dat willen wij, de Pieten ook een keer meemaken.

Dus beste kinderen van Wilnis: wij, alle Zwarte Pieten, willen op een hele speciale, exclusieve manier ingehaald worden.

Groeten van de Hoofdpiet

Beste Wilnisse kinderen, wij kunnen dit verzoek van de Pieten natuurlijk niet weigeren en zullen ervoor zorgen dat het een echte

Premiere-aankomst
gaat worden, met muziek, een podium en een heuse rode loper. Dus zorg dat je je mooiste kleren aanhebt, want wie weet mag ook JIJ samen met de Zwarte Pieten op de catwalk!!!!!

Wij verwachten de Sint en zijn Pieten op 17 november om 16.00 uur bij het voormalige gemeentehuis in Wilnis, zorg dat je er bent!!!!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Hoofdpiet

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De zwarte pieten hebben geklaagd

Lieve Kinderen van Wilnis: Wij ontvingen een bericht van de Hoofdpiet: Vorig jaar kwam de Goedheiligman met de helikopter in Wilnis aan. Wat een geweldig spektakel was dat. Maar….. Sinterklaas staat altijd vooraan, dat willen wij, de Pieten ook een keer meemaken. Dus beste kinderen van Wilnis: wij, alle Zwarte … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: