De Baat (3e)

Haarwensen uit Mijdrecht in SP!TS


Geplaatst op: 4 november 2007
Honderd afgeknipte paardenstaarten bij elkaar: stichting Haarwensen heeft inmiddels een impressie van hoe dat eruitziet. Zij ontving namelijk bijna vijf kilo aan lange staarten voor kinderen die door een medische behandeling een pruik nodig hebben.

Oprichtster van de stichting en kapster in het AMC Yvonne de Boer vindt het van groot belang dat deze kinderen de mogelijkheid hebben gratis een mooie pruik uit te zoeken. "Een echte pruik kost tussen de 1500 en 2000 euro: dat is ontzettend duur. Dan zie je gewoon dat van de zes kinderen op een ziekenzaal maar ééntje een mooie pruik heeft en dat de vijf anderen alleen een mutsje dragen. Ik denk dat het heel belangrijk is dat alle kinderen er - juist in zo'n moeilijke tijd - netjes bijlopen."

En honderd paardenstaarten lijkt misschien veel, maar het is helaas nog lang niet genoeg. Mocht je dus net je haren hebben laten groeien en de stichting willen helpen, knip dan minstens 25 centimeter van je staart af en kijk even op www.haarwensen.nl FOTO: PETER BAKKER

Lees dit artikel in de D!G! SP!TS

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: SP!TS

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Haarwensen uit Mijdrecht in SP!TS

Honderd afgeknipte paardenstaarten bij elkaar: stichting Haarwensen heeft inmiddels een impressie van hoe dat eruitziet. Zij ontving namelijk bijna vijf kilo aan lange staarten voor kinderen die door een medische behandeling een pruik nodig hebben. Oprichtster van de stichting en kapster in het AMC Yvonne de Boer vindt het van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: