001 - Bader

Industrieweg Mijdrecht weer afgesloten


Geplaatst op: 4 november 2007

Op maandag 5 november wordt een stabiliteitsonderzoek uitgevoerd aan een viertal populieren, staande tegenover Industrieweg 54.

Voor dit onderzoek is het noodzakelijk dat de gehele rijbaan van de Industrieweg tussen de Energieweg en de Ondernemingsweg vanaf 11:00 uur voor een aantal uren wordt afgesloten.

Onlangs hebben er asfalteerwerkzaamheden plaatsgevonden, waarbij ook enkele noodzakelijke graafwerkzaamheden zijn verricht. Hoewel deze graafwerkzaamheden zoveel mogelijk beperkt zijn vanwege de populieren aan de Industrieweg, zijn mogelijk enkele boomwortels beschadigd. Als de wortels daadwerkelijk beschadigd zijn, staan ze instabieler in de grond wat gevaarlijke situaties op kan leveren bij stormachtige weersomstandigheden.

Maandag wordt nader onderzocht of de vier populieren beschadigde wortels hebben.

De omleidingsroute: Energieweg, Handelsweg en Ondernemingsweg is reeds aangegeven. De aanliggende bedrijventerreinen zullen voor lokaal verkeer bereikbaar blijven.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Industrieweg Mijdrecht weer afgesloten

Op maandag 5 november wordt een stabiliteitsonderzoek uitgevoerd aan een viertal populieren, staande tegenover Industrieweg 54.Voor dit onderzoek is het noodzakelijk dat de gehele rijbaan van de Industrieweg tussen de Energieweg en de Ondernemingsweg vanaf 11:00 uur voor een aantal uren wordt afgesloten.Onlangs hebben er asfalteerwerkzaamheden plaatsgevonden, waarbij ook enkele … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: