001 -Family

Website Ruijgrok Makelaars vernieuwd


Geplaatst op: 4 november 2007

Al bijna dertig jaar is Ruijgrok Makelaars een vertrouwde naam op de onroerend goed markt in De Ronde Venen en omgeving. Persoonlijke begeleiding bij aankoop, verkoop en verhuur van woningen en bedrijfsruimte staan hoog in het vaandel.

Om nog beter te kunnen inspelen op de wensen en eisen van klanten heeft Ruijgrok haar website vernieuwd. Immers, (potentiële) huizenkopers zijn niet altijd in de gelegenheid om een op het oog interessant huis te bezichtigen. Door zoveel mogelijk informatie en beeldmateriaal op de site aan te bieden, is het eenvoudiger om een compleet beeld te krijgen van de aangeboden woningen. En op die manier te bepalen of het interessant is om de woning daadwerkelijk te bekijken.

Nieuwsgierig geworden? Kijkt u eens op www.ruijgrok.nl. Naast het ruime woningaanbod vindt u alle informatie over het kopen of verkopen van uw woning, gratis waardebepaling van uw huis, bouwkundige keuringen en de aan Ruijgrok gelieerde Hypotheekshop.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Website Ruijgrok Makelaars vernieuwd

Al bijna dertig jaar is Ruijgrok Makelaars een vertrouwde naam op de onroerend goed markt in De Ronde Venen en omgeving. Persoonlijke begeleiding bij aankoop, verkoop en verhuur van woningen en bedrijfsruimte staan hoog in het vaandel. Om nog beter te kunnen inspelen op de wensen en eisen van klanten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: