001 - Bader

Bromfietser aangehouden met pepperspray in Vinkeveen


Geplaatst op: 31 oktober 2007
Vinkeveen - Een 16-jarige jongen uit Vinkeveen werd op dinsdagavond 30 oktober aangehouden. Enkele maatjes van hem gedroegen zich vervelend.

Rond 20.20 uur zagen agenten een jongen op een bromfiets zonder kenteken over de Plevierenlaan rijden. De agenten gingen achter hem aan en zagen dat hij op de Pijlstaartlaan bij een groep jongeren stopte. De agenten spraken de jongen, 16 jaar oud en afkomstig uit Vinkeveen, aan. Zij vroegen om zijn legitimatie en de papieren van de bromfiets. Beide had hij niet bij zich, waarop de jongen werd aangehouden.

De verdachte had kennelijk niet zo’n zin om met de agenten mee te gaan en probeerde weg te lopen. Toen een agent hem beetpakte, zwaaide de verdachte met zijn helm om zich heen. Daarop werd hij naar de grond gebracht. Twee kennelijke maatjes van de jongen probeerde hem te ontzetten. Pas toen een agent zijn pepperspray pakte, hield het tweetal afstand. Daarop werd de verdachte geboeid en naar het politiebureau overgebracht.

Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt voor het niet hebben van een kentekenplaat en het niet tonen van het rijbewijs.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bromfietser aangehouden met pepperspray in Vinkeveen

Vinkeveen - Een 16-jarige jongen uit Vinkeveen werd op dinsdagavond 30 oktober aangehouden. Enkele maatjes van hem gedroegen zich vervelend.Rond 20.20 uur zagen agenten een jongen op een bromfiets zonder kenteken over de Plevierenlaan rijden. De agenten gingen achter hem aan en zagen dat hij op de Pijlstaartlaan bij een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: