001 -Family

Nigtevecht: Onbekende dode man || Opsporing Verzocht


Geplaatst op: 31 oktober 2007
Op 9 oktober werd rond 08.15 uur aan de Klompweg in Nigtevecht het lichaam van een dode man aangetroffen.Medewerkers van het Waterschap zagen die dinsdagochtend in de groenstrook het levenloze lichaam liggen en waarschuwden meteen de politie. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.

SlachtofferUit sectie is gebleken dat de man al dood was toen hij daar in die groenstrook belandde. Uit die sectie werd het ook duidelijk dat de man een behoorlijke hoeveelheid bolletjes cocaine in zijn lijf had en dat één van die bolletjes was opengegaan. Vastgesteld werd dat deze man was overleden aan een overdosis cocaine. Vermoedelijk om herkenning te voorkomen werd de man na zijn dood met een brandbare vloeistof overgoten en in brand gestoken. Toen zijn lichaam werd gevonden was hij al grotendeels onherkenbaar verbrand. Daardoor weet de politie ook na de sectie eigenlijk alleen dat het om een man gaat van ongeveer 1.80 m lang en een gewicht van zo'n 75 kilo.

Kleding slachtofferEr zijn nog wat kledingstukken die niet helemaal verbrand zijn. Het gaat om een knoop van een LEVI's spijkerbroek, een gesp van een riem met daarop de afbeelding van een eendje en de tekst Gold Duck, en een stukje van een shirt.

De politie vraagt• Wie (her)kent het slachtoffer aan de hand van zijn kleding, de Levi's spijkerbroek, de Gold Duck riem en het shirt en van wie u sinds 9 oktober geen teken van leven meer heeft ontvangen?
• Wie heeft in de nacht van maandag 8 op dinsdag 9 oktober iets opvallends gezien in de omgeving van de Klompweg in Nigtevecht?
• Wie kent degene(n) die deze man daar hebben achtergelaten en in brand hebben gestoken?
• Wie heeft in het algemeen informatie over deze onbekende dode man?

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Opsporing Verzocht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nigtevecht: Onbekende dode man || Opsporing Verzocht

Op 9 oktober werd rond 08.15 uur aan de Klompweg in Nigtevecht het lichaam van een dode man aangetroffen.Medewerkers van het Waterschap zagen die dinsdagochtend in de groenstrook het levenloze lichaam liggen en waarschuwden meteen de politie. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. SlachtofferUit sectie is gebleken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: