001 - Bader

Wederom schoorsteenbrand in Aalsmeer


Geplaatst op: 30 oktober 2007

Aalsmeer - Dinsdagavond om 17.40 uur werd de brandweer van Aalsmeer gealarmeerd voor wederom een schoorsteenbrand. Dit keer ging het om een woning in Ringvaartzijde in Aalsmeer

De bewoners hadden de open haard aangezet, maar mogelijk was de schoorsteen nog niet schoongemaakt. Als er stookt wordt blijven er roetdelen hangen in de schoorsteen en deze kunnen door de hitte weer gaan branden.
De brandweer heeft de kleine brand geblust. Er is nog met de hoogwerker van Hoofddrop een controle gedaan aan het uiteinde van de schoorsteen.

De brandweer heeft een stookverbod opgelegd en deze wordt pas opgeheven als de schoorsteen weer schoon is. Bij de brand raakte niemand gewond.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: brandweeraalsmeer.web-log.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wederom schoorsteenbrand in Aalsmeer

Aalsmeer - Dinsdagavond om 17.40 uur werd de brandweer van Aalsmeer gealarmeerd voor wederom een schoorsteenbrand. Dit keer ging het om een woning in Ringvaartzijde in AalsmeerDe bewoners hadden de open haard aangezet, maar mogelijk was de schoorsteen nog niet schoongemaakt. Als er stookt wordt blijven er roetdelen hangen in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: