001 -Family

Toneel vereniging O.K.K. speelt een dol komisch stuk op


Geplaatst op: 30 oktober 2007
Vrijdag 9 en zaterdag 10 november in De Meijert te Mijdrecht speelt toneelvereniging OKK het stuk "Precies zijn vader" gaat over de student Karel. Als student Karel door een financiële meevaller opeens geld overhoudt aan het einde van de maand, wil hij zichzelf en zijn vriendin hier eens een leuke avond mee bezorgen.

De eerste vriendin die hij belt moet overwerken, maar uiteindelijk heeft hij beet en zijn afspraakje voor een romantisch etentje is een feit. Ondertussen komt ook zijn moeder langs, die hij wel te vriend moet houden want zij betaald zijn huur voor zijn kamer, en als dan de huisbaas ook nog met een onverwachte logee voor de deur staat is er verwarring alom. Als klap op de vuurpijl krijgt karel ook nog bezoek van zijn tante Dédé, waar hij vroeger als jongetje logeerde, maar waar hij niet al te beste herinneringen aan heeft.

Kortom een turbulent toneel vol met dol dwaze ontwikkelingen waar het publiek zeker met volle teugen kan genieten en de zaal zal verlaten met een glimlach om de lippen!!! Geregiseerd door Jooph Huysman.

Kaarten telefonisch te reserveren via: 0297-285401 of aan de zaal verkrijgbaar.
Kosten per kaartje:
Kind tot 12jr: € 4,00
Vanaf 12jr: € 6,00

Aanvang 20.00 uur
Zaal open om 19.30 uur
Zaterdag 10 november tevens BAL NA

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Toneel vereniging O.K.K. speelt een dol komisch stuk op

Vrijdag 9 en zaterdag 10 november in De Meijert te Mijdrecht speelt toneelvereniging OKK het stuk "Precies zijn vader" gaat over de student Karel. Als student Karel door een financiële meevaller opeens geld overhoudt aan het einde van de maand, wil hij zichzelf en zijn vriendin hier eens een leuke … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: