001 - Bader

Back to the 80ties party bij Ajoc


Geplaatst op: 30 oktober 2007
Ken jij die tijd nog van The A-Team, Madonna, Dire Straits, ABBA, Queen en Doe Maar? Dan heb je vast zin om gouden tijden te herleven.

Op zaterdag 10 november herleven de 80ties in Immitsj (AJOC Clubgebouw). Na het succes van the 70/80ties party van vorig jaar zal dit jaar de herinneringen aan de 80ties worden opgehaald. Deze avond is er een ware showmaster ingehuurd om alles grote hits ten gehore te brengen. DJ Hitmeester Fons zal de classics ten gehore brengen en vanuit de zaal verzoekjes draaien. Dus gegarandeerd zal jou 80ties hitdossier nummer voorbij komen.

Natuurlijk is Immitsj omgetoverd tot een 80ties disco met natuurlijk discobol, posters en een groot scherm met de clips en grote series uit de jaren 80.

Om het helemaal af te maken kom je in stijl, inspiratie genoeg te vinden.

Op zaterdag 10 november opent Immitsj (windmolen 75, Mijdrecht) haar deuren om 21.30 uur en de entree is 7 euro. Een drankje kost in Immitsj 1,25 euro. Wil je meer informatie neem dan een kijkje op www.ajoc.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Back to the 80ties party bij Ajoc

Ken jij die tijd nog van The A-Team, Madonna, Dire Straits, ABBA, Queen en Doe Maar? Dan heb je vast zin om gouden tijden te herleven. Op zaterdag 10 november herleven de 80ties in Immitsj (AJOC Clubgebouw). Na het succes van the 70/80ties party van vorig jaar zal dit jaar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: