001 -Family

Prijswinnaar ABN AMRO Uithoorn is bekend!


Geplaatst op: 30 oktober 2007
Op de braderie van 5 oktober in de dorpsstraat te Uithoorn was ABN AMRO met een stand aanwezig. Ter promotie van de jeugdspaarrekeningen, de Pardoes-, Eurostyle- en Ajax-rekening, was er door ABN AMRO een ludieke actie opgezet.

De actie ‘speciaal voor de jeugd tot 18 jaar’ bestond uit een grote koker gevuld met tennisballen. Degene die het exacte aantal tennisballen in de koker wist te raden, kwam in aanmerking voor de hoofdprijs van EUR 50,- op een jeugdspaarrekening naar keuze. Er ontstond een drukt van jewelste.

Om iedereen de kans te geven een formulier in te vullen kregen de wachtende kinderen een ABN AMRO ballon van de ABN AMRO medewerkers.

De prijs is gevallen!
De prijswinnaar is bekend. Het is de gelukkige 8-jarige Evi Buskermolen uit Kudelstaart. Evi heeft het exacte aantal ballen geraden. Op dinsdag 23 oktober heeft Evi op het districtskantoor van ABN AMRO in Uithoorn haar prijs in ontvangst genomen. De prijs is uitgereikt door Mark Galloway, vestigingsmanager van de bankshop Uithoorn en Patricia Muller, Preferred Banker in Uithoorn.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Prijswinnaar ABN AMRO Uithoorn is bekend!

Op de braderie van 5 oktober in de dorpsstraat te Uithoorn was ABN AMRO met een stand aanwezig. Ter promotie van de jeugdspaarrekeningen, de Pardoes-, Eurostyle- en Ajax-rekening, was er door ABN AMRO een ludieke actie opgezet. De actie ‘speciaal voor de jeugd tot 18 jaar’ bestond uit een grote … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: