001 -Family

Een BKR codering en toch een hypotheek. Kan dat?


Geplaatst op: 30 oktober 2007
BKR registratie

U bent bekend bij de BKR maar dat is op zich helemaal niet zó bijzonder. Bureau Krediet Registratie, kortweg BKR, informeert over het leen- en aflosgedrag van consumenten in Nederland. In 2006 waren de gegevens van maar liefst 10 miljoen consumenten in het systeem verwerkt. Als u bijvoorbeeld een flexibel krediet, een creditcard, een kredietlimiet op uw betaalrekening of een gsm-abonnement hebt, dan staat u geregistreerd bij het BKR.

Het is ook niet zo dat het BKR alleen de probleemgevallen registreert. Sterker nog, circa 94% van de consumenten die bij het BKR bekend is, komen zonder problemen de betalingsverplichtingen na!

Pas indien er om wat voor reden dan ook betalingsproblemen ontstaan, dan voegt het BKR een codering aan de persoonsgegevens toe. Heeft u om wat voor reden dan ook een BKR codering, dan kan het zijn dat de gangbare financiële instelling waar u uw hypotheek aanvraagt, op grond hiervan kan besluiten u geen hypothecaire lening te verstrekken.

En wat dan?
Gelukkig is er een partij die u in een dergelijk geval wél van dienst kan zijn.

SPARCK Hypotheken is namelijk één van de eerste specialistische hypotheekverstrekkers in Nederland die zich juist richt op mensen met afwijkende kredietsituaties of een variabel inkomen. De hypotheken van SPARCK zijn onder andere gericht op mensen met een BKR codering.

In plaats van star vast te houden aan de ‘regeltjes’ kiest SPARCK ervoor om te kijken naar de mens achter de aanvraag. Daarbij kijken ze niet naar het verleden maar juist naar de toekomst van een klant. Het is immers makkelijk om een persoon voor een lening af te wijzen, maar vooral de geschikte argumenten vinden om het wèl te doen is de uitdaging voor de mensen van SPARCK Hypotheken.

Hypotheek Adviescentrum
SPARCK Hypotheken biedt haar diensten aan via het kwaliteitsintermediair. Hypotheek Adviescentrum Mijdrecht is één van de geselecteerde intermediairs die haar klanten deze unieke hypotheek kan adviseren. Hypotheek Adviescentrum kan u daarnaast bijstaan in het complete traject van de hypotheekaanvraag en de controle op uw financiële zaken die aan het verkrijgen van een hypothecaire lening vooraf gaan.

Een BKR codering? Ook voor u is een oplossing beschikbaar!

Vraag Hypotheek Adviescentrum De Ronde Venen naar een offerte op maat.

Hypotheek Adviescentrum De Ronde Venen
Dorpsstraat 13
Mijdrecht.


Telefoonnummer: 0297-250301
E-mail: info@hac-derondevenen.nl
Onze geheel vernieuwde website: www.hacderondevenen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Een BKR codering en toch een hypotheek. Kan dat?

BKR registratieU bent bekend bij de BKR maar dat is op zich helemaal niet zó bijzonder. Bureau Krediet Registratie, kortweg BKR, informeert over het leen- en aflosgedrag van consumenten in Nederland. In 2006 waren de gegevens van maar liefst 10 miljoen consumenten in het systeem verwerkt. Als u bijvoorbeeld … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: