001 -Family

Koninklijke onderscheiding voor H. Oudshoorn


Geplaatst op: 29 oktober 2007
In de Janskerk in Mijdrecht is zaterdag 27 oktober H. Oudshoorn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg de versierselen die horen bij de Koninklijke onderscheiding opgespeld door loco-burgemeester Jan van Breukelen.

Mijdrechtenaar Oudshoorn is 35 jaar voorzitter geweest van de Kaasdagcommissie Noord-West Utrecht die jaarlijks de kaasdagkeuring organiseert. Hier lieten alle kaasmakers uit het gebied van Bodegraven tot Aalsmeer (Groene Hart) hun kazen keuren. Tegenwoordig heet de keuring Hart van Holland.

Daarnaast is de heer Oudshoorn ook actief geweest als penningmeester van het bestuur van De Meijert (en bedenker van de naam De Meijert), als gemeenteraadslid van “Idee 70” en voorzitter van de commissie Financiën, als voorzitter van de concertcommissie Batz orgel, secretaris van de Jonge Boerenbond Voorwaarts, bestuurslid van de Lange Afstand Tippelaars, ouderling in de NH Kerk Mijdrecht en docent Leerhuis NH Kerk Mijdrecht.

Vanaf 1990 tot heden is hij programmamaker en discussieleider van het programma Horizon bij de lokale omroep Midpoint . Dit radioprogramma bestond 27 oktober 20 jaar.

In zijn toespraak noemde loco-burgemeester Van Breukelen hem zeer sociaal bewogen. Ook roemde hij de enorme vrijwillige inzet van de Mijdrechtenaar bij tal van activiteiten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Koninklijke onderscheiding voor H. Oudshoorn

In de Janskerk in Mijdrecht is zaterdag 27 oktober H. Oudshoorn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg de versierselen die horen bij de Koninklijke onderscheiding opgespeld door loco-burgemeester Jan van Breukelen. Mijdrechtenaar Oudshoorn is 35 jaar voorzitter geweest van de Kaasdagcommissie Noord-West Utrecht die jaarlijks de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: