001 -Family

Vals geld in omloop bij supermarkten in regio


Geplaatst op: 29 oktober 2007
Mijdrecht/Uithoorn - Afgelopen week is er een 16-jarige jongen uit Amsterdam aangehouden voor betalen met vals geld bij diverse supermarkten.

Op 23 en 25 oktober j.l. werd er bij de C1000 (oude dorp) en de Albert Heijn (Amstelplein) in Uithoorn met een vals 100 euro biljet betaald. De jongen rekende een klein artikel af zodat hij veel geld terug zou krijgen. Toen de eigenaar van een van de supermarkten hierachter kwam heeft hij direct alarm geslagen en de supermarkten in de regio in kennis gesteld. Hierbij werd gebruik gemaakt van camerabeelden waarop de dader te zien was.

Door deze actie kon de 16-jarige jongen afgelopen vrijdag aan het eind van de middag worden aangehouden bij de C1000 in het oude dorp van Uithoorn.

Ook werd er op 23 en 25 oktober j.l. bij de C1000 aan de Leicester in Mijdrecht op dezelfde manier met vals betaald. Nadat de jongen vrijdag een proces-verbaal had gekregen werd hij weer vrijgelaten. Op 27 oktober werd er wederom bij de C1000 in Mijdrecht met een vals 100 euro biljet betaald. De medewerkers kregen dit door en rende achter de verdachte aan maar konden hem helaas niet aanhouden. De politie onderzoekt of het om de zelfde 16-jarige jongen gaat.

Zowel de politie Utrecht als Amsterdam-Amstelland onderzoeken de zaak en zijn erg blij hoe er onderling tussen de supermarkten is gehandeld.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht en Amsterdam

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vals geld in omloop bij supermarkten in regio

Mijdrecht/Uithoorn - Afgelopen week is er een 16-jarige jongen uit Amsterdam aangehouden voor betalen met vals geld bij diverse supermarkten.Op 23 en 25 oktober j.l. werd er bij de C1000 (oude dorp) en de Albert Heijn (Amstelplein) in Uithoorn met een vals 100 euro biljet betaald. De jongen rekende een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: