001 - Bader

Aanhouding voor gevaarlijk rijgedrag


Geplaatst op: 29 oktober 2007
Mijdrecht - Een 26-jarige automobilist uit Mijdrecht is zondagmorgen aangehouden voor rijden onder invloed en het veroorzaken van gevaar op de weg.

Omstreeks 05.10 uur reed een agent over de Provinciale weg N201 ter hoogte van de Ir. Enschedeweg. Hij was net gekeerd en had geen enkel ander verkeer gezien. Plotseling zag hij in zijn achteruitkijkspiegel dat er een auto met een zeer hoge snelheid op hem af kwam rijden. De agent had het idee dat hij van fors achteren aangereden zou worden en probeerde zo snel mogelijk de berm in te rijden. Op het laatste moment week de automobilist achter hem uit en op een haar na miste hij de auto van de agent. Die zette hierna de achtervolging in. Bij het industrieterrein aan de Constructieweg kreeg hij de auto aan de kant en wachtte hij samen met zijn politiehond de komst van collega’s af. Die constateerden dat de man te veel had gedronken. Hij werd aangehouden, kreeg een rijverbod van zes uur en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aanhouding voor gevaarlijk rijgedrag

Mijdrecht - Een 26-jarige automobilist uit Mijdrecht is zondagmorgen aangehouden voor rijden onder invloed en het veroorzaken van gevaar op de weg. Omstreeks 05.10 uur reed een agent over de Provinciale weg N201 ter hoogte van de Ir. Enschedeweg. Hij was net gekeerd en had geen enkel ander verkeer gezien. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: