001 -Family

Inschrijving JeugdSportPas Uithoorn gestart!


Geplaatst op: 29 oktober 2007
De aanmeldingsperiode voor de tweede periode van de JeugdSportPas is gestart.

Door deelname aan de JeugdSportPas kunnen leerlingen uit groep 4 t/m 8 van de basisscholen in de regio Uithoorn in december/januari voor € 5,00 in 4 lessen kennismaken met capoeira, gymnastiek/turnen (ook meisjes groep 3), judo, schaatsen, schaken, streetdance en yoga. De JSP is ook bedoeld voor kinderen, die in Uithoorn wonen, maar er niet naar school gaan.

Tot en met vrijdag 9 november kan er via www.sportbelangenuithoorn.nl ingeschreven worden. Lekker sporten met je vriendjes is het motto!

Met vragen kunt u terecht bij de projectleidster Bea Pleiter, bereikbaar via jsp@sportbelangenuithoorn.nl of van dinsdag t/m donderdag op telefoonnummer 06 – 41815434.

Alle informatie over de JSP is te vinden op www.sportbelangenuithoorn.nl Bent u actief in één van de Uithoornse sportverenigingen/sportaanbieders en heeft u interesse om met uw vereniging ook deel te nemen, kijk dan ook op de website.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inschrijving JeugdSportPas Uithoorn gestart!

De aanmeldingsperiode voor de tweede periode van de JeugdSportPas is gestart. Door deelname aan de JeugdSportPas kunnen leerlingen uit groep 4 t/m 8 van de basisscholen in de regio Uithoorn in december/januari voor € 5,00 in 4 lessen kennismaken met capoeira, gymnastiek/turnen (ook meisjes groep 3), judo, schaatsen, schaken, streetdance … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: