CSW laat punten liggen

Geplaatst op: 29 oktober 2007
Afgelopen zaterdag trad CSW aan tegen het Hilversumse Altius en kwam niet verder dan een gelijkspel. Na een ruststand van 2-0 werd er uiteindelijk met 3-3 gelijkgespeeld.

CSW begon fanatiek aan de wedstrijd en probeerde de tegenstander direct onder druk te zetten. CSW speelde voornamelijk op de helft van de tegenstander maar tot echt grote kansen leidde dit nog niet. Tegenstander Altius loerde voornamelijk op de counter en dat leidde tot enkele corners. Aan de andere kant speelde Jilles Klumper zich knap vrij maar zijn schot belandde naast de goal. Een vrije trap van Cesar de Kuyer werd knap onschadelijk gemaakt door de keeper van Altius. De eerste echte uitgespeelde kans was voor Nick de Vink. Een pegel op het doel van Dennis Prins werd knap door de keeper gepareerd en de daarop volgende spelhervatting kwam terecht bij Jay van Wijngaarden die Nick de Vink in staat stelde alleen op de keeper af te gaan. De keeper van Altius bleef goed naar de bal kijken en maakte het gevaar onschadelijk. CSW bleef aandringen en na een knappe combinatie op het middenveld speelde Raymond Wens Jilles Klumper aan die zich knap vrij draaide en goed inschoot in de korte hoek. Een minuut later nam CSW zelfs een 2-0 voorsprong. Een schitterende pass van John Groenewegen op de diepgaande Raymond Wens werd door laatst genoemde schitterend over de keeper getild.

Na rust kwam er een onherkenbaar CSW uit de kleedkamer. Tegenstander Altius werd binnen 9 min weer in het zadel geholpen. Al in de 1ste minuut van de 2e helft kwam Altius op 2-1 toen een mislukte voorzet in de korte hoek verdween. Niet veel later de gelijkmaker aan de kant van Altius toen een vrijstaande man uit een corner zomaar kon inschieten. Altius kwam zelfs op voorsprong toen CSW zoveel gaten liet vallen en uit een goed uitgespeelde aanval de 2-3 op het bord zette. CSW was wakker geschud en probeerde het initiatief weer naar zich toe te trekken. Vooralsnog lukte dit nog niet omdat CSW nogal slordig met het balbezit omging. Toch kwam de gelijkmaker op het bord toen Jilles Klumper uit een voorzet van Jay van Wijngaarden schitterend de 3-3 inkopte. CSW bleef hierna aandringen en ging op zoek naar drie punten. Er ontstonden nog wel wat hachelijke situaties in de zestien meter van Altius maar tot echt grote kansen leidde dit niet meer. Zodoende bleef CSW steken op een 3-3 gelijk spel en dat was jammer omdat de ploegen bovenin eveneens punten verspeelden. A.s. zaterdag speelt CSW de uitwedstrijd tegen SCW de ploeg van oud trainer Hans Verhoogt.

Afgelopen zaterdag trad CSW aan tegen het Hilversumse Altius en kwam niet verder dan een gelijkspel. Na een ruststand van 2-0 werd er uiteindelijk met 3-3 gelijkgespeeld. CSW begon fanatiek aan de wedstrijd en probeerde de tegenstander direct onder druk te zetten. CSW speelde voornamelijk op de helft van de … Lees meer »